Ιστοσελίδες για παιδιά ,

McQueen

11.6.12 Είμαι Παιδί 2 Σχόλια

Σε ένα σπίτι με παιδιά υπάρχουν πάντα παιχνίδια. Σε ένα σπίτι με πολλά παιδιά υπάρχουν πολλά παιχνίδια! Ο μικρός μου λατρεύει τα αυτοκινητάκια και ιδιαίτερα αυτά που ανήκουν στην οικογένεια Pixar. Ένα μεγάλο κουτί με σιδερένιες μινιατούρες του αγαπημένου πρωταγωνιστή Κεραυνού McQueen. Νομίζετε ότι υπερβάλλω? Ένα δείγμα μόνο....
Λίγα λόγια για τον ήρωα
Δεν είναι πολλά χρόνια που ένας καινούριος ήρωας γεννήθηκε από την Walt Disney, ένα μονοθέσιο αυτοκινητάκι με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και κύριος πρωταγωνιστής της ταινίας Cars που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006.
Δημιουργός του αυτοκίνητου είναι ο John Alan Lasseter σκηνοθέτης της Walt Disney Animation Studios. Το όνομα McQueen δόθηκε από την Pixar μετά το θάνατο του Glen Mc Queen σκηνοθέτη της Walt Disney Animation Studios.
Ο Kεραυνός McQueen και η παρέα του αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και γύρω του στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία από παιχνίδια, προϊόντα, ρουχισμό και ότι μπορεί να βάλει ο νους σου.
Στο επίσημο site της Disney, τα παιδιά μπορούν να δουν τρισδιάστατα όλους τους ήρωες και τα χαρακτηριστικά τους, videos, wallpapers και προϊόντα Mcqueen.
 

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

2 σχόλια :