Παιδικές χαρές ,

Παιδικές χαρές που δεν έχετε ξαναδεί

24.7.12 Είμαι Παιδί 0 Σχόλια

Βλέποντας αυτές τις παιδικές χαρές σκέφτομαι ότι τα σημερινά παιδιά είναι πολύ τυχερά γιατί έχουν τόσα όμορφα και διαφορετικά πράγματα να δουν. Πρωτότυπες παιδικές χαρές που κεντρίζουν τη φαντασία και προσφέρουν λόγο για ατέλειωτο παιχνίδι.

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από  την Oakland Fairyland, ένα μαγικό πάρκο δραστηριοτήτων που είναι λες και ξεπήδησε από τις σελίδες παραμυθιού.
Το Monster playground βρίσκεται στη Ν.Καλιφόρνια.


Η τεράστια αυτή σαύρα δεν βρίσκεται εντός παιδικής χαράς. Είναι τοποθετημένη  στον κεντρικό χώρο δημόσιου νοσοκομείου της Γερμανίας και προσφέρει λίγες στιγμές χαράς σε ασθενείς αλλά και τους μικρούς επισκέπτες του χώρου. Στο ίδιο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλα σημεία με παιχνίδια καθώς και δανειστικές παιγνιοθήκες για τα παιδιά που φιλοξενούνται. Βλέποντας την δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε δικό μας δημόσιο νοσοκομείο?   
IMG_4328
Το Silver Tower playground βρίσκεται στη Ν.Υόρκη και αποτελεί  πρωτότυπη  μεταλλική κατασκευή που σου τραβάει αμέσως το βλέμμα.
Μια ασυνήθιστη κατασκευή μυρμηγκοφάγου σε παιδική χαρά της Ουκρανίας.
Η παρακάτω παιδική χαρά έχει κοινοποιηθεί τόσες πολλές φορές που μάλλον κάτι σημαίνει. Είναι ιδιαίτερα όμορφη και πρωτότυπη και βρίσκεται στη Δανία. Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Monstrum. Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρείας θα δείτε μια σειρά από project που περιλαμβάνουν μια γενικότερη ανακαίνιση στις παιδικές χαρές της περιοχής αλλά και ευρύτερα. Μόνο και μόνο για για την επεκτατική τους διάθεση θα τους κάνω ένα μεγαλύτερο αφιέρωμα μπας και περάσουν και από εδώ....
Brumleby
Roly-Poly  εμπνευσμένο από ένα παιδικό παιχνίδι.
The Pike- Ένα ψάρι με 12 μέτρα μήκος και 2 μέτρα ύψος.
Το τρίγωνο των Βερμούδων και ένα αεροπλάνο προς εξερεύνηση.

Οι πύργοι της Κοπεγχάγης σε μικρογραφία. Το ύψος τους φθάνει τα 5,5 μέτρα και καταλήγουν σε τσουλήθρες.
Κατασκευές δραστηριοτήτων σε σχήμα φρούτων.
The Play Head
Το συγκεκριμένο project υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ζωγράφο Peter Land.
Ένα μισο-βυθισμένο φορτηγό πλοίο.
Παιδική χαρά στο Μόναχο της Γερμανίας για την οποία έχει γίνει μεγάλη συζήτηση λόγω του ότι δεν διαθέτει παιχνίδια.Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share:))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

0 σχόλια :