Μουσεία ,

Διαδραστικό πάρκο-Μουσείο παιχνιδιών

19.8.12 Είμαι Παιδί 2 Σχόλια

Δε θα ήταν υπέροχο να υπάρχει ένα χώρος μέσα στον οποίο να υπάρχουν μαζεμένα τα παιχνίδια όλου του κόσμου? Ένα μέρος το οποίο θα μπορούσαν να επισκεφτούν τα παιδιά για να παίξουν και οι γονείς για να θυμηθούν? Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει.
To National Toy Hall of Fame το οποίο βρίσκεται στο Rochester της Ν.Υόρκης φιλοξενεί την πιο ολοκληρωμένη συλλογή παιχνιδιών στον κόσμο.  Αυτό επιτρέπει μια πολύπλευρη σειρά  έρευνας, την έκθεση, και άλλες ερμηνευτικές δραστηριότητες που εξυπηρετούν ένα ευρύ ακροατήριο ενηλίκων, οικογένειες, παιδιά, μαθητές, καθηγητές, μελετητές και συλλέκτες.Το Toy Hall of Fame, είναι ένα μέρος του ανεξάρτητου και μη κερδοσκοπικού οργανισμού "The Strong", ο οποίος είναι αφιερωμένος στην μελέτη και την εξερεύνηση του παιχνιδιού. Η αποστολή του υλοποιείται μέσω των 5 προγραμμάτων που διαθέτει ( Toy Hall of Fame και το National Museum of Play -Εθνικό Μουσείο Παιχνιδιών). 
Στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα τεράστιο εκθεσιακό διαδραστικό πάρκο που διαθέτει πέραν των μοναδικών και επώνυμων συλλογών παιχνιδιών, μια πληθώρα από δραστηριότητες και προγράμματα για  τα παιδιά και τις οικογένειες τους.


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

2 σχόλια :

  1. Πιστεύω πως πολυ θα μου άρεσε να πάω εκεί...θα ένιωθα παιδάκι ξανά! καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/15, 1:12 μ.μ.

    Στην Ελλάδα υπάρχει κανένα τέτοιο; Στην Αμερική τι να το κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή