Κατασκευές ,

Επιστροφή στο σχολείο

21.8.12 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Οι διακοπές τελείωσαν, γυρίσαμε ανανεωμένοι και με όρεξη. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και η νέα σχολική χρονιά και σε πολλούς από εσάς περνάει η σκέψη ότι θα πρέπει να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο έτσι ώστε να γίνει ομαλή η μετάβαση των παιδιών στη νέα περίοδο. Αρχικά πριν μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε καινούριο υλικό, δείτε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την περσινή χρονιά. Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικές μόνο ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε.

1) Μαζέψτε μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, ελέγξτε ποιοι γράφουν και ποιοι όχι. Ζητήστε από τα παιδιά να σας βοηθήσουν σε αυτό. Πάρτε ένα παλιό κουτί παπουτσιών, ανοίξτε τρύπες και τοποθετήστε μαρκαδόρους και μπογιές εκεί.

2) Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, ξεχωρίστε τα ράφια στη βιβλιοθήκη και στους αποθηκευτικούς σας χώρους, τοποθετώντας μια μικρή πινακίδα από πολυμερικό πηλός  με το όνομα το κάθε παιδιού επάνω.  Ο πολυμερικός πηλός είναι νέα μόδα με άπειρες εφαρμογές. Κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε, θα τον βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες συσκευασίες και χρειάζεται μόνο ψήσιμο. 
3) Φτιάξτε εύκολες μολυβοθήκες 4) Ξεχωρίστε τα παλιά τετράδια. Τη σήμερον ημέρα δεν πετάμε τίποτα.
Κρατήστε τα μισογραμμένα τετράδια για πρόχειρο και ντύστε τα με καινούριο εξώφυλλο.


Αν σας άρεσε το θέμα, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :

 1. Αυτές οι μολυβοθήκες είναι ότι πρέπει για το γραφείο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πανέξυπνη ιδέα το κουτί με τα παπούτσια!Και οι μολυβοθήκες υπέροχες.Σίγουρα θα φτιάξω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τέλειοο!
  και εχω ενα σωρό άδεια κουτιά παπουτσιών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή