Ιστοσελίδες για παιδιά

Αθήνα-Disneyland 15 δευτερόλεπτα και κάτι...

9.8.12 Είμαι Παιδί 0 Σχόλια

Ένας αγαπημένος προορισμός για τα μικρά παιδιά αποτελεί η Disneyland. Σιγά το νέο, θα μου πείτε! Το θέμα είναι ποιος μπορεί να πάει. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ πήγα χθες. Και φυσικά  είχα μαζί μου και τα παιδιά! Και αφού περιηγηθήκαμε σε όλα τα πάρκα της Disneyland, τα άφησα να ξεκουραστούν και εγώ συνέχισα σε άλλους αγαπημένους προορισμούς!
Όχι ρε παιδιά δεν με χτύπησε ο καύσωνας στο κεφάλι, όχι, ούτε όνειρο έβλεπα. Αλήθεια σας λέω. Και επειδή το καταχάρηκα σήμερα είπα να πάρω και εσάς μαζί μου. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι πέρα από μερικά κολλήματα στο laptop δεν μου στοίχισε τίποτα....

Για όσους δεν το γνωρίζουν, φυσικά μιλάω για την εφαρμογή Google Earth που μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε δωρεάν. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως λειτουργεί. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Μπορείτε να δείξετε στα παιδιά τη Γη, πως φαίνεται από ψηλά και πως περιστρέφεται, το ηλιακό μας σύστημα, τον πλανήτη Άρη και το Φεγγάρι. Να κατανοήσουν την εναλλαγή μέρας και νύχτας και να κάνουν ένα εικονικό ταξίδι στα πιο ευφάνταστα μέρη. Καλό σας ταξίδι!

Αν σας άρεσε το θέμα, παρακαλώ κοινοποιήστε το :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

0 σχόλια :