Κατασκευές ,

Μύρισε Χριστούγεννα νωρίς, νωρίς...

31.10.12 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

Ερασιτεχνικά ψησίματα
Χθες, με αφορμή ότι ήμασταν όλοι σπίτι και δεν είχαμε εξωσχολικές δραστηριότητες είπαμε να φτιάξουμε κάτι όλοι μαζί. Η Νόνη (η μεσαία) ήθελε κάτι χριστουγεννιάτικο και αν και είναι λιγάκι νωρίς, δεν χρειάστηκε και πολύ για να με πείσει... Εξάλλου και εμένα μου αρέσει όλη αυτή η προετοιμασία. 
Υλικά δεν είχαμε αρκετά, γι΄αυτό χρησιμοποιήσαμε το μόνο διαθέσιμο, τον πολυμερικό πηλό της Σίσσυς και χρυσόσκονη που περίσσεψε από πέρυσι. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Μερικά νέα στολίδια για το μικρό δέντρο. Τώρα λείπει μόνο η κορδέλα για να είναι έτοιμα για κρέμασμα. Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα:))
Μετά από μερικές αποτυχίες με το ψήσιμο (από προηγούμενες κατασκευές), μάθαμε τελικά να μη τα καρβουνιάζουμε...! 
Δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλουμε χρυσόσκονη πριν ή μετά από το ψήσιμο, οπότε πειραματιστήκαμε (βάζοντας την από πριν) και τελικά πέτυχε:))
Σας αρέσει το βελανίδι μας?

 Δεν ξέρω πως, αλλά όλο αυτό μου έφτιαξε πολύ τη διάθεση.

 Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :

 1. Τι καλά! Καινούρια στολίδια! Μετράμε αντίστροφα ήδη δηλαδή,ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γειά σου Σίνα καλώς σε βρίσκω λοιπόν στο μπλογκο-σπιτάκι σου όνομα και πράμα! Πολύ όμορφο και ζουζουνιάρικο!
  Καλά κάνατε και ξεκινήσατε από τώρα. Να μπαίνουμε από νωρίς νωρίς στο Xmass spirit! Από τότε που έκανα παιδιά, στολίζω δέντρο από 10-15 Νοεμβρίου ώστε να το χαιρόμαστε πολύ πολύ περισσότερο:) Άντε λοιπόν με το καλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δήμητρα. Ναι, ξεκινήσαμε σιγά, σιγά, αλλά θα ακολουθήσουν κι΄άλλα, έχουμε χρόνο. Ευχαριστώ που έγινες μέλος και ελπίζω να τα λέμε συxνά:)

   Διαγραφή