Δραστηριότητες ,

Ice skate, ice roller

16.10.12 Είμαι Παιδί 0 Σχόλια

Να και κάτι που θα σας αρέσει πολύ. Μια δραστηριότητα που ψυχαγωγεί τόσο μικρούς όσο και μεγάλους είναι το Ice Roller. Και μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός να μην ευνοεί τη δημιουργία φυσικών χώρων, ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι τεχνικές πίστες. Ομολογώ ότι είμαι fun του αθλήματος, από τότε που υπήρχαν τα Roller στην Κηφισιά. Τα θυμάστε? Τα πρόλαβε κανείς από εσάς? Εγώ ήμουν πιτσιρίκα και τα ανακάλυψα τυχαία μετά από βόλτα που κάναμε με φίλους. Ήταν και η χρονιά που ζήτησα από τη μητέρα μου να μου αγοράσει πατίνια για χριστουγεννιάτικο δώρο. Δε θα ξεχάσω την έκφραση απορίας που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της. Καλά, μου λέει. Τα παιδιά της ηλικίας σου ζητάνε ρούχα, παπούτσια και εσύ θέλεις πατίνια??? Δεν μου χάλασε χατήρι πάντως. Μου αγόρασε πατίνια!!! Ψάχναμε σαν τους τρελούς κατάστημα, μέρες γιορτών, σε μια πηγμένη (τότε) αγορά να βρούμε πατίνια. Και όταν τα βρήκαμε η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!!! Μετά από αυτό άρχισε η εκμάθηση γύρω-γύρω στη βεράντα, ευτυχώς είχαμε αρκετό χώρο, χωρίς βέβαια να λείπουν οι τούμπες...!! Πιασμένη από το κάγκελο αρχικά, άρχισα να ξεθαρρεύω και τσουπ λίγες μέρες μετά άρχισα να rollάρω. Τι υπέροχη αίσθηση! Πιστέψτε με αν το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε. 
Επί του θέματος τώρα. Τις προηγούμενες χρονιές τα παγοδρόμια Ice Arena τα είδαμε σε αρκετές περιοχές και κάπως  έτσι θα γίνει και φέτος. Εντός λίγων εβδομάδων, μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει το παγοδρόμιο Kosmopolis (Λεωφόρου Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι). Αν μπείτε στο facebook στο Ice Arena Ice Rings, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για το πότε ξεκινάνε, ενώ το διαφημιστικό trailer αναφέρει πίστα 1000τμ. στο Athens Heart 2012.

Για όσους πάλι θέλουν κάτι πιο ήσυχο και προτιμούν τα πιουν ένα καφεδάκι και τα παιδιά να δοκιμάσουν την εμπειρία σε ασφαλές περιβάλλον, υπάρχει πάντα η επιλογή του παιδότοπου με μικρό κόστος. Ένας παιδότοπος στον οποίο λειτουργεί όλο τον χρόνο, εσωτερική συνθετική πίστα Ice Roller, είναι τα γνωστά Balloons στου Ζωγράφου.


Ότι κι αν δοκιμάσετε κοιτάξτε να περάσετε καλά!

Αν σας άρεσε το θέμα, παρακαλώ like & share:))


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

0 σχόλια :