Ονειρούπολη Δράμας ,

Ονειρούπολη Δράμας 6ος διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού Χριστούγεννα 2012-2013 (2ο μέρος)

10.11.12 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Δράμα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Μια πόλη γεμάτη χρώματα και συναισθήματα. 


Ο 6ος διαγωνισμός συγγραφής παιδικού παραμυθιού θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη φορά στην Ονειρούπολη της Δράμας. Ταξιδέψτε με την φαντασία σας και γράψτε το δικό σας παραμύθι με θέμα «Ονειρούπολη…πόλη των συναισθημάτων».
Χρησιμοποιήστε ήρωες φανταστικούς ή πραγματικούς, φτιάξτε σενάρια απίθανα ή ρεαλιστικά, βάλτε το συναίσθημα σας… Όροι Διαγωνισμού

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν ζήσει από κοντά, έστω και για λίγα λεπτά την μαγεία της Ονειρούπολης
- Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ή και δύο το πολύ παραμύθια.
- Αν κάποιο παραμύθι είναι χειρόγραφο φροντίστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς μουτζούρες.
- Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2013.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου.
- Ο φάκελος με το παραμύθι θα αποστέλλεται στην διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου γωνία (3ος όροφος),  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ».

- Κάθε  διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
- Η τριμελής κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα παραμύθια που θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση του Δήμου Δράμας με τίτλο «Τα Παραμύθια της Ονειρούπολης».
- Θα υπάρχει ειδική αναφορά στους συγγραφείς των παραμυθιών.  Με την έκδοση του βιβλίου οι συγγραφείς δεν θεμελιώνουν δικαίωμα αμοιβής.
- Η απόφαση επιλογής των παραμυθιών από την επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
- Τα δώρα που θα κερδίσουν οι συγγραφείς, των παραμυθιών που θα συμπεριληφθούν στην έκδοση του Δήμου Δράμας θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της Ονειρούπολης.
- Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν παραμύθι.
- Ο Δήμος Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
- Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2521350646, αλλά και στο e-mail oneiroupoli@dimosdramas.gr


Ονειρούπολη Δράμας (1ο μέρος) από το Είμαι Παιδί

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Follow Me on Pinterest

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλιο :