Χριστούγεννα ,

Γράμμα από τον Βόρειο Πόλο

12.11.12 Είμαι Παιδί 4 Σχόλια

Ποια νομίζετε ότι θα ήταν η αντίδραση του μικρού σας, αν του λέγατε ότι μέσα στην αλληλογραφία, υπάρχει ένα γράμμα για εκείνο από τον Άγιο Βασίλη?
Τα μικρά παιδιά αγαπούν πολύ την ιστορία με τον Άγιο Βασίλη. Του γράφουν γράμματα και του τονίζουν πόσο καλά παιδιά ήταν την χρονιά που πέρασε,  προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια του και να τους φέρει το δώρο που επιθυμούν. Φέτος μπορείτε να τους κάνετε μια μικρή έκπληξη, φτιάχνοντας μια απάντηση από τον καλόκαρδο Άγιο.
Ιδέες για πρότυπα από και προς τον Άγιο Βασίλη μπορείτε να  δείτε  εδώ (στα αγγλικά). Για την ελληνική έκδοση μπορείτε να δείτε το δικό μας εδώ.
Και επειδή για να στείλεις κανείς ένα γράμμα χρειάζεται και ένα μαγικό ταχυδρομικό κουτί, μπορούμε να φτιάξουμε ένα. Έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι τα γράμμα μας θα φτάσει στον Βόρειο Πόλο!
Κατασκευάστε το από παλιά κουτιά και χαρτόνια και διακοσμήστε το. Κάντε το να μοιάζει μαγικό.
Και επειδή τα όνειρα είναι φτιαγμένα για όλους, γράψτε και εσείς ένα γράμμα στον Άγιο, κάνοντας μια ευχή από καρδιάς (όπως συνηθίζω να λέω)! 
Και που ξέρετε, ίσως και να πραγματοποιηθεί!!!
via 


Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))


  Follow Me on Pinterest

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

4 σχόλια :

 1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ . ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι όμορφη ιδέα!!!
  Θα γράψω και εγω για τις κόρες μου και θα τα στείλω!!χαρές που θα κάνουν!!
  Καλή συνέχεια:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ ωραία ιδέα! Σίγουρα θα ενθουσιαστεί η μικρή μου πριγκίπισσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή