Χριστούγεννα ,

Τα πρώτα στολίσματα

21.11.12 Είμαι Παιδί 2 Σχόλια

Καλησπέρα, βροχερή μέρα η σημερινή. Ανοίγοντας τον υπολογιστή, όπως είδατε και από την πρωινή κοινοποίηση στο fb, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η Kalli από το Kalli΄s blog είχε την καλοσύνη να φιλοξενήσει στο blog της, στο section Guest Post μια ανάρτηση από το Είμαι Παιδί. Λίγο καιρό νωρίτερα μια άλλη φιλόξενη οικοδέσποινα, η Μαχούλα από το blog Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος με συγκίνησε πολύ με το αφιέρωμα που μου έκανε. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ:))
Στο θέμα μας τώρα. Τις προηγούμενες μέρες νομίζω ότι σας ξεσήκωσα λίγο με τα χριστουγεννιάτικα ε? Η αλήθεια είναι ότι εμείς στολίζουμε κάθε χρόνο νωρίς. Το σπίτι εδώ και 1- 2 μέρες θυμίζει σκηνικό μετακόμισης...αλλά κάτι καταφέραμε να κάνουμε τελικά!

Να και οι κατασκευές που κάναμε, μπήκαν στο μικρό δεντράκι! Το μεγάλο καθ΄οδόν...:))

Πολλά φιλιά:))

Follow Me on Pinterest 

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

2 σχόλια :

  1. Πω πω πω! Στολισμός υπερπαραγωγή Σίνα! το πες και το κάνες! Πολύ όμορφα όλα! και του χρόνου να είστε καλά να τα κάνετε ακόμα περισσότερα. Σε βλέπω να επεκταθείς και στο απέναντι σπίτι που βλέπω από το μπαλκόνι σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στόλισες ! Μπράβο Σίνα , έφερες το κλίμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σου !Πολύ όμορφα και ζεστά και δεν πειράζει η λίγη αναστάτωση του σπιτιού .Μετράει η χαρά και το αποτέλεσμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή