Δραστηριότητες ,

Ice skating-παιχνίδια στον πάγο

21.11.12 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την κοινοποίηση για τα παγοδρόμια και λίγες ημέρες μετά, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας της Ice Arena, στο Athens Heart. Η πίστα είναι πάνω από 1000τμ και είναι έτοιμο να δεχθεί μικρούς και μεγάλους. Αν δεν έχετε εμπειρία στον πάγο μη σας ανησυχεί καθόλου, γιατί υπάρχουν εκπαιδευτές που μπορούν να καθοδηγήσουν τα πρώτα σας βήματα.


Το παγοδρόμιο θα το βρείτε επί της οδού Πειραιώς στον Ταύρο και είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 12 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.athensheart.gr

Για όσους μένουν Βόρεια Προάστια, υπάρχει και το παγοδρόμιο Kosmopolis (Λεωφόρου Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι), το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 16.00μμ έως και τις 23.00μμ και τα Σαββατοκύριακα από το πρωί στις 11.00πμ έως και τις 24.00 μμ. Αναμένεται επίσης η έναρξη λειτουργίας του παγοδρομίου στο Escape Center στις αρχές του Δεκέμβρη.

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Follow Me on Pinterest

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλιο :