Κοινωνικές δράσεις ,

Νοιάζομαι-Μοιράζομαι 2 μαγικές λέξεις ένωσαν τους Αθηναίους

26.12.12 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Ένα τεράστιο βουνό από ρούχα και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για τον μαραθώνιο "Νοιάζομαι - Μοιράζομαι" που διοργάνωσε την Κυριακή το MEGA σε συνεργασία με τον κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. 2 λέξεις που αποδείχτηκαν μαγικές αφού κατάφεραν να συσπειρώσουν τόσους ανθρώπους, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν ότι μπορούσαν για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, αφού για να μεταφερθούν τα είδη που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι τις 8 το βράδυ, χρειάστηκαν 70 φορτώσεις φορτηγών. 
Η αποθήκη του δήμου γέμισε ασφυκτικά από πολύ νωρίς και γι' αυτό ο δήμος άνοιξε άλλους τρεις χώρους για να υποδεχθεί τις προσφορές των συμπολιτών μας. 
Όλα τα είδη θα μοιραστούν στον κόσμο που έχει ανάγκη, ενώ λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους προς τις άπορες οικογένειες απευθυνόμενοι στον κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου. 
Ο κόμβος λειτουργεί για όλο το Λεκανοπέδιο, και εδρεύει στο Παλιό Φρουραρχείο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης διαθέτοντας 30 τηλεφωνικές γραμμές, στο 15422. 
Όλη αυτή η συμμετοχή δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι ο κόσμος απέναντι στην κρίση και πόσο πολύ έχει αναπτυχθεί το κλίμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των ανθρώπων.

Μια προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία, γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένο αυτές τις γιορτές.


Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλια :