Δραστηριότητες ,

Ζωγραφίστε τον Άγιο Βασίλη στα τζάμια του σπιτιού σας

1.12.12 Είμαι Παιδί 0 Σχόλια

Ξέρετε τι είναι αυτό? Ένας Άγιος Βασίλης ζωγραφισμένος με νερομπογιές στο τζάμι μπαλκονόπορτας!! Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν είναι καλές, πιστέψτε με live είναι πραγματικά υπέροχο, όμως η ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη, αρκεί αυτός που θα σας το κάνει να έχει κάποια ιδέα από ζωγραφική. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν το κάνει κατ΄επάγγελμα και για να είμαι ακριβής δεν το κάνει καθόλου παρά μόνο για φίλους και γνωστούς. Και φυσικά δεν είναι καν ζωγράφος. Απλά πιάνουν τα χέρια του που λένε. Δεν είναι όμορφο?
Να και το δέντρο!
Με αφορμή αυτό λοιπόν, έψαξα στο διαδίκτυο να βρω κάτι αντίστοιχο και έπεσα πάνω σε αυτό. Είναι μια πολύ διαφορετική δραστηριότητα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Για να έχετε το παρακάτω αποτέλεσμα με τα χρώματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μπογιά σε υγρή μορφή (μπουκάλι) η οποία βγαίνει με νερό. 

photos via
Άρεσε τόσο η ιδέα στα παιδιά που ήθελαν και εκείνα να το δοκιμάσουν. Όμως είχαμε απλές νερομπογιές και το αποτέλεσμα στο τζάμι ήταν πολύ αχνό. Οπότε κολλήσαμε χαρτί και έφτιαξαν τις δικές τους ζωγραφιές.


Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

0 σχόλια :