Κατασκευές ,

Φτιάξε μια μαγική νεραϊδόπορτα

12.12.12 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μικρή, πολύ μικρή νεράιδα....και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!! Τι? Νομίζατε ότι θα σας πω παραμύθι? Πρωί, πρωί? Α μπα, όχι, μια εισαγωγή ήταν μόνο.
:))Καταρχήν καλημέρα:))
Πλησιάζουν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, δώρα, έξοδα, παιχνίδια, για πολλούς γονείς αυτό από μόνο του είναι αρκετά...τρομακτικό! Όμως, καλό είναι να θυμόμαστε ότι: Ένα καλό παιχνίδι δεν αξιολογείται, ούτε από το μέγεθος, ούτε από την χρηματική αξία του. Αυτά είναι θέματα με τα οποία ασχολούμαστε δυστυχώς, μόνο εμείς οι μεγάλοι. Για ένα παιδί τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Αν το παιχνίδι του αφήνει την φαντασία του ελεύθερη, τότε ακόμη και μια μικρή πορτούλα μπορεί να γίνει το πιο μαγικό δώρο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση διαφήμιση, για να είμαι ειλικρινής προσπάθησα να βρω tutorial για κάτι πιο χειροποίητο-και βρήκα-αλλά τις περισσότερες φορές το καλό φωτογραφικό υλικό έχει πιο θετική επίδραση στον εμπνεόμενο, δηλαδή όλους εμάς:))
Οι νεραϊδόπορτες λοιπόν, είναι αγαπημένο θέμα και project που θα ήθελα να επιχειρήσω ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ακριβώς επειδή έχουν κατιτίς το μαγικό να πω, το φανταστικό να πω. Να! βλέπω την φωτογραφία και αναρωτιέμαι. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την τοσοδούλα πόρτα?Έτσι μου΄ρχεται να την ανοίξω και να κρυφοκοιτάξω στο εσωτερικό της!!
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να φτιάξουμε μια νεραϊδόπορτα. Ένας από αυτούς, είναι και ο πολυμερικός πηλός, όπως αυτή εδώ.
Ή από χαρτόνι (το tutorial που σας ανέφερα). Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εντυπωσιακό για εμάς, για ένα παιδί όμως....ίσως και να είναι! Στον σύνδεσμο θα βρείτε 2 pdf αρχεία με οδηγίες για την κατασκευή.
Είναι πολύ σημαντικό το που θα την τοποθετήσετε, γιατί όπως και να το κάνουμε, πρέπει να κρύβει ένα μυστήριο!!!
Ίσως δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τις πατημασιές τις είδατε?
Φτιάξτε εσείς το σκηνικό για τα παιδιά και το παραμύθι θα ξεκινήσει!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλιο :