Παρουσιάσεις ,

Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε από το Santa Claus Kingdom στην Παιανία

13.12.12 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει μια παρουσίαση εδώ στο blog για το Santa Claus Kingdom στην Παιανία. Σήμερα λοιπόν είπαμε και να το επισκεφτούμε μαζί με τα παιδιά. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από εκεί.

Με το που μπαίνεις στο πάρκο σε καλωσορίζουν πολικές αρκούδες και πιγκουίνοι.


Υπάρχει παντού ψεύτικο χιόνι, ακόμα και εκεί που περπατάς!
Ακολουθεί ο διάδρομος με τα Ξωτικά, τα οποία ετοιμάζουν τα δώρα που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης.
Ελαφάκια


 Άποψη από τα φουσκωτά παιχνίδια και τον παιδότοπο.Αυτό είχε πολύ πλάκα! Πηδάς από το ένα στο άλλο προσπαθώντας να μην πέσεις κάτω.Σε αυτή την πίστα κυκλοφορούν αυτοκινητάκια. Προσοχή οδηγοί!Hello Roudolf! Σε όλο τον χώρο υπάρχουν τεράστιες φουσκωτές φιγούρες.
Το Igloo 

Η μια πλευρά του παγοδρομίου. Είναι με πραγματικό πάγο και η πίστα είναι αρκετά μεγάλη. To Carousel (όμορφο, αλλά το φανταζόμουν μεγαλύτερο).


Η περιήγηση στο πάρκο κάπου εδώ ολοκληρώνεται και στην έξοδο μας περιμένει μια τεράστια φάτνη. Σε γενικές γραμμές ήταν καλά και τα παιδιά το χάρηκαν. Λόγω ότι ήταν καθημερινή δεν είχε πολύ κόσμο και αυτό το μετράω στα υπέρ. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις, ο χώρος είναι ασφαλής και τα παιδιά προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες. Το κλίμα είναι εορταστικό, στολισμένα, περίπτερα και καταστήματα όπου μπορείς να ψωνίσεις δωράκια, για φαγητό και καφέ. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να δούμε το Μυθολογικό Πάρκο, γι΄αυτό και δεν έχω φωτογραφίες. Στα μείον κατατάσσω τις άπειρες παιχνιδομηχανές και γενικά να είστε προετοιμασμένοι για το γενικότερο ξεμυάλισμα που επικρατεί (σαφώς αυτή είναι μόνο μια άποψη, δηλαδή η δική μου:)).


Ελπίζω να το απολαύσατε, όσο και εμείς!

 Καλές γιορτές με υγεία:))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλια :