Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά ,

Δεντρόσπιτο με tutorial

30.12.12 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Τα δεντρόσπιτα είναι το όνειρο πολλών παιδιών. Με αυτό το tutorial, μπορούμε να φτιάξουμε ένα ανέξοδα. Αυτό που θα χρειαστείτε, είναι χρόνος. Ο χρόνος ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ σημαντικός και πολλές φορές ένα 24ωρο για πολλούς από εμάς δεν είναι αρκετός, πόσο μάλιστα αν πρέπει να αναλωθεί για παιδικές κατασκευές. Σωστά? Λάθος! Ο χρόνος πραγματικά είναι σημαντικός, όμως οι άνθρωποι που αγαπάμε, είναι σημαντικότεροι  Σκεφτείτε ότι μπαίνετε στην διαδικασία να φτιάξετε κάτι για το παιδί σας. Ένα δώρο το οποίο δεν θα το έχετε αγοράσει. Ίσως να μην είναι τόσο φανταχτερό όσο ένα του εμπορίου, όμως θα είναι φτιαγμένο με πολύ αγάπη και θα είναι από τα χέρια σας. Και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο, μην στεναχωρηθείτε. Το χαμόγελο που θα εισπράξετε στο τέλος θα είναι ίδιας και μεγαλύτερης αξίας!!
Για να δούμε τώρα το tutorial του δεντρόσπιτου. Η κατασκευή παρέχεται από το Spoonful και για να την φτιάξετε θα πρέπει αρχικά να τυπώσετε και τα 4 αρχεία που θα βρείτε εδώ (updated: το αρχείο έχει καταργηθεί). 
 by Lorraine Teigland | Photograph by Ed Judice
Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή είναι το γκοφρέ χαρτόνι. Αυτό δηλαδή που η μια πλευρά του είναι κυματιστή.

Μπορείτε αν θέλετε να το χρωματίσετε.Η κατασκευή μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μοναδικό παιχνίδι για νεράιδες, playmobil, και ζωάκια.
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :

 1. really nice tutorial! your blog is awesome! :)

  I would appreciate it, if you visit me too! :)
  http://fantasyfashioned.blogspot.de/
  xx ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μία μικρή επισήμανση... Το "κυματιστό" χαρτόνι είναι το οντουλέ, αλλά είναι λίγο δύσκολο λόγω σχήματος/σχεδίου στο να "πατήσουν" σωστά τα κομμάτια στην συναρμολόγηση. Νομίζω ότι το χοντρό χαρτόνι τύπου "καρτόν" (είναι αυτό στις φωτογραφίες που μοιάζει με κούτα μετακόμισης, δηλαδή κυματιστό στη μέση και χαρτόνι πάνω και κάτω σαν σάντουιτς) είναι το ιδανικό! Ελαφρύ, ανθεκτικό, και εύκολο στο κόψιμο!!

  Ίσως με ένα καλό κοπίδι και πολλή μαστοριά θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει χαρτόνι μακέτας λίγων χιλιοστών (αυτό που στη μέση έχει αφρώδες υλικό) αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόσο εύκολο/οικονομικό είναι.:)

  Καλή χρονιά με πολλές δημιουργικές ιδέες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή