Διαγωνισμοί

Το Είμαι Παιδί στην 16η θέση των Top Blogs & 2ο στην κατηγορία του

13.1.13 Είμαι Παιδί 12 Σχόλια

Κι΄άλλα ευχάριστα νέα με την άφιξη του νέου χρόνου!
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των Top Blogs που έληξε προχθές ανέδειξαν ότι το Είμαι Παιδί ανάμεσα σε 375 blogs ποικίλης θεματολογίας, έλαβε την 16η θέση στη γενική κατάταξη,  και την θέση στην κατηγορία του.

Το Είμαι Παιδί δημοσίευσε το πρώτο του post τον Μάιο του 2012. Από τότε μέχρι και σήμερα ακολούθησαν 300 ακόμα καθημερινές δημοσιεύσεις με υλικό για παιδιά και γονείς, χωρίς ούτε μια διαφήμιση και φυσικά χωρίς κανένα κέρδος. Από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα είχε 3.376 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook ο αριθμός των φίλων ξεπέρασε τους 1100
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους όσους μας διαβάζουν και φυσικά τους φίλους bloggers που πάντα συνδράμουν με εύστοχα σχόλια και κοινοποιήσεις. Στην όλη ιστορία υπάρχει και ένας αφανής ήρωας, ένας πολύ καλός διαδικτυακός φίλος, τον οποίο δεν έχω αναφέρει ποτέ μέχρι σήμερα. Είναι ο Νίκος Μπόγιογλου, Social Media Manager, ο οποίος με έχει βοηθήσει άπειρες φορές. Θα ήθελα να δεσμευτώ για την συνέχεια λέγοντας ότι συνεχίζουμε με ακόμα καλύτερο υλικό!  Be tuned! 

Να είσαστε όλοι καλά!


Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

12 σχόλια :