Δεινόσαυροι ,

Πάρτι δεινοσαύρων (μέρος πρώτο)

20.1.13 Είμαι Παιδί 10 Σχόλια

Στο τέλος του μήνα είναι τα γενέθλια του Νικόλα και έχουμε ήδη μπει σε διαδικασία προετοιμασίας. Πριν λίγες μέρες τον ρώτησα λοιπόν τι θα ήθελε φέτος για τα γενέθλια του. Ο διάλογος αξίζει να αναφερθεί και εξελίχθηκε κάπως έτσι. Εγώ: Τι θέμα θέλεις φέτος μικρέ? Απάντηση: Δεινόσαυρους!!!Εγώ: Μα και πέρυσι το ίδιο κάναμε!!. Απάντηση μετά από σκέψη: Εντάξει. Δεινόσαυρους και ζωάκια τότε!!!! :)))
Δεν ξέρω αν καταλάβατε, αλλά εγώ τώρα πρέπει να συνδυάσω κάτι μεταξύ δεινοσαύρων και άγριας ζούγκλας....

Πίνω καφεδάκι και ψάχνω. Έχω μαζέψει ιδέες και υλικό, κάποιες από τις οποίες πιθανόν να μπορούμε να φτιάξουμε. Το πρώτο project ολοκληρώθηκε μόλις χθες και σας το δείχνω. Τα υπόλοιπα καθ΄οδόν.
Φτιάξαμε ένα ταμπλό, κολάζ με ζωάκια και με δεινόσαυρους.
Το project σε εξέλιξη. Αγόρασα ένα μεγάλο κομμάτι από πολύ χοντρό χαρτόνι.Όπως μπορείτε να δείτε καλύπτει ολόκληρο το τραπέζι. Το καλό με το χοντρό χαρτόνι είναι ότι θα το χρησιμοποιήσουμε για το πάρτι και μετά δε θα πεταχτεί. Θα το κρεμάσουμε στο δωμάτιο του Νικόλα ή θα το χρησιμοποιήσουμε σε μια άλλη κατασκευή αργότερα. 
Έντυσα το ταμπλό με χρωματιστό χαρτόνι και έφτιαξα περιμετρικά μια κορνίζα, την οποία και κόλλησα.
Τα ζωάκια τα αντέγραψα από παραμύθια πάνω σε ριζόχαρτο και εν συνεχεία τα μετέφερα σε χρωματιστό χαρτόνι όπου και έκοψα. Τα δέντρα τα σχεδίασε η Σίσσυ (η μεγάλη μου κόρη) σε μέγεθος Α4 και με τον ίδιο τρόπο μεταφέρθηκαν στο αφρώδες χρωματιστό υλικό. Όλα μαζί μετά συνέθεσαν το background.
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

10 σχόλια :