Δεινόσαυροι ,

Πάρτι δεινοσαύρων (μέρος δεύτερο) και ένα αναπάντεχο δώρο!

31.1.13 Είμαι Παιδί 11 Σχόλια

Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια γεννήθηκε ένας άγγελος... 
Ο δικός μου άγγελος! 
Το πρωί με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα μπουκέτο λουλούδια! Δεν έχω λάβει πιο όμορφο δώρο. Ο Νικόλας σήμερα δεν είχε σχολείο. Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από την πρωινή βόλτα με τον παππού, μου έδωσε ένα μπουκέτο με λουλούδια που είχε μαζέψει από ένα οικόπεδο λίγο παραπάνω. Ευχαριστώ μαμά. Γιατί αγάπη μου μ΄ευχαριστείς? Γι΄αυτά που φτιάχνεις για το πάρτι  μου!!!! Ρε παιδιά τι να πω, αλοιφή με έκανε ο μάγκας!!! Αν και η μέρα του ανήκει δικαιωματικά, εκείνος σκέφτηκε εμένα. Άντε τώρα εγώ να μαζέψω το μυαλό στη θέση του. Σίνα, συντονίσου!!! 

Ομολογώ ότι σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη και θα ήθελα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από την προετοιμασία για το πάρτι δεινοσαύρων που θα γίνει την Κυριακή. Το πρώτο μέρος μπορείτε να το δείτε εδώ (Πάρτι δεινοσαύρων-μέρος πρώτο). Θυμάστε τα κουτάκια? Είναι έτοιμα και γέμισαν με ζαχαρωτά για τα παιδάκια.

Όπως σας είχα υποσχεθεί σας δίνω και το σχέδιο. Το έχω φτιάξει σε απλό χαρτί και έχω κάνει τις γραμμές με το μολύβι για να φαίνονται. Όταν θα το κάνετε στο κανονικό χαρτί, θα μετρήσετε, θα βάλετε μικρά σημαδάκια (και όχι γραμμές) και θα χαράξετε προσεκτικά με τον χαρτοκόπτη έτσι όπως βλέπετε στο σχέδιο.
Χάρτινη κατασκευή δεινόσαυρου.

Αυτό είναι το σχέδιο το οποίο το κατέβασα από εδώ. Το αρχείο παρέχεται ασπρόμαυρο και το τα χρώματα τα έβαλα εγώ. Για το πώς μπορείτε να βάλετε χρώμα σε απρόμαυρη κατασκευή σας έχω μιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ (Γαντόκουκλες φτιαγμένες από χάρτινες σακούλες και μικρά μυστικά για τις χρωματίσετε στο χρώμα που θέλετε).
 
Να και τα pom-pom!

Έμπνευστείτε!
Φτιάξτε!
Δημιουργήστε!
για τα παιδιά ή μαζί με τα παιδιά. 
Δεν είναι χαμένος χρόνος. 
Είναι μια μικρή επένδυση στην ευτυχία!

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

11 σχόλια :