Ότι να΄ναι ,

Φλυαρίες, χρονοκλεψύδρα και καλός συντονισμός (σχετικά με την συνάντηση των bloggers)

29.1.13 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

Καλημέρα, καλημέρα!! Το σημερινό post αποτελεί μια μικρή παρένθεση (ας με συγχωρέσουν οι αναγνώστες για την μικρή μου ατασθαλία). Θα ήθελα να ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου (τα φιλικά ιστολόγια) για την συνάντηση bloggers που κανόνισε η αγαπητή Βέρα. Για όποιον δεν έχει ενημερωθεί ακόμα, μπορεί να μεταβεί στο Owl Mommy και να διαβάσει τα νεώτερα της συνάντησης. Χαριτολογώντας λοιπόν ανέφερα στην Βέρα πώς χρήσιμο θα ήταν να έχουμε συντονιστή και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Με ενημέρωσε η αγαπητή Δήμητρα, από το for my friends (της οποίας αφιερώνω την χθεσινή ανάρτηση με την περούκα, ξέρει εκείνη...)ότι θα παρευρεθεί στη συνάντηση. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι αν αρχίσει να μιλάει σε ρυθμούς σαν το μέγεθος των αναρτήσεων της, το πιο πιθανό είναι να μη προλάβει να μιλήσει κανένας άλλος!!! Για μια τέτοια περίπτωση λοιπόν θα χρειαστούμε όπως ανέφερα κάποιο συντονισμό και προτείνω χαρτάκια με νούμερα, σαν αυτά που παίρνουμε όταν πηγαίνουμε στην τράπεζα!!!! Η δεύτερη λύση, επίσης χρήσιμη και εύκολη θα ήταν μια χρονοκλεψύδρα
Η κλεψύδρα που σημαίνει "κλέφτης του ύδατος", ήταν όργανο μέτρησης του χρόνου γνωστό στους Αιγύπτιους από την εποχή των βασιλέων των Θηβών της 18ης δυναστείας. Ήταν ένα είδος αγγείου, πήλινου ή μεταλλικού  με κυλινδρικό ή ωοειδές σχήμα. Το δοχείο αυτό είχε μία οπή μέσα από την οποία έπεφτε το νερό, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα χρονικό διάστημα (το story είναι απλά προς πληροφόρηση). 
Ένα δεύτερο που πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά είναι η δωρεάν παροχή ωτασπίδων στις διπλανές παρέες και παρευρισκόμενους. Φαντάζεστε τώρα 15 γυναίκες μαζεμένες, οι οποίες από την φύση τους είναι φασαριόζικα όντα, να πρέπει να συστηθούν, να μιλήσουν και γενικότερα να γνωριστούν μεταξύ τους???
Αυτά:)) Σταματάω εδώ. Φυσικά όπως καταλάβατε προς αποφυγή παρεξηγήσεων αστειεύομαι (Δημητρούλα μου!!) και θα χαρώ πολύ για την συνάντηση.
Φιλιά και καλημέρες σμουτς!
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :