Παρουσιάσεις ,

Το πρώτο Barbie καφέ και εστιατόριο στον κόσμο!

1.2.13 Είμαι Παιδί 9 Σχόλια

Με τον τίτλο tutu, τιάρες και ροζ, θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την έναρξη λειτουργίας του πρώτου  "Barbie  εστιατορίου και καφέ", στην Taiwan. To cafe άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την Τετάρτη που μας πέρασε, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πρωτεύουσας, Taipei και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την ήδη γνωστή κούκλα και  πόλο έλξης για μικρά παιδιά και ενήλικες. 
Το κόστος του καταστήματος άγγιξε 1,7 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει έπιπλα και εξοπλισμό σε στυλ Barbie,  με τα λογότυπα της διάσημης κούκλας παντού στον χώρο. Πριγκιπική διακόσμηση με εντυπωσιακούς καναπέδες και καρέκλες με tutu, πολυέλαιοι σαν τσαγερό, κομψά πιάτα και φλιτζάνια και ένα γιγάντιο κουτί κούκλας, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να μπουν και να φωτογραφηθούν, είναι μόνο μερικά από αυτά που αντικρίζεις μπαίνοντας στον χώρο.
Το menu του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες διατροφολόγους, ενώ στην κεντρική σελίδα του καταλόγου υπάρχει ένα διάγραμμα θερμίδων δίπλα σε κάθε υλικό. 
Το Barbie cafe άνοιξε με την άδεια της Αμερικάνικης εταιρείας Mattel και ο ιδιοκτήτης του ήδη κάνει σχέδια για ένα ακόμη κατάστημα στο άμεσο μέλλον.

πηγή:edition.cnn.com

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

9 σχόλια :