Απόκριες ,

Το δικό μας Αποκριάτικο καπέλο

13.2.13 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Σας θυμίζει κάτι το αποκριάτικο καπελάκι μας??? Για ρίξτε του μια ματιά ακόμα..
Να το πάρει το ποτάμι? Έκανα ανακύκλωση σε μερικά υλικά από το πάρτι του Νικόλα. Τί δεν με πιστεύετε? Ορίστε, να, τα pom-pom.
Παλαβή είμαι ε???Η αφορμή ήρθε από την προχθεσινή παρουσίαση Top Hats για τις Απόκριες και το party και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε. Εντάξει μπορεί να μην έχει την αίγλη των top hats, αλλά κάτι από πολύ Τρελό Καπελά, στην Αλίκη  στην Χώρα των Θαυμάτων την έχει...δεν μπορείς να πεις...!! Η Νονούλα επιμένει ότι μάλλον σε καπέλο κλόουν παραπέμπει, αλλά ακόμα και αυτό, γιατί όχι?
Ποιό το νόημα όλης αυτής της ταλαιπωρίας? Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα. Έχω πει κι΄άλλη φορά ότι πρώτη εγώ εμπνέομαι  από τις παρουσιάσεις που κάνω και ανάλογα με τα υλικά που διαθέτω, επιλέγω αυτή που μπορώ να φτιάξω. Το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το αναμενόμενο, όμως τα παιδιά πάντα ενθουσιάζονται. Και αυτό για εμένα είναι μεγαλύτερη επιτυχία από μια τέλεια κατασκευή.
Κάπως έτσι πρέπει να το βλέπετε και εσείς. Εδώ, δεν κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα, εμπνεόμαστε και δημιουργούμε με τα παιδιά!
Na και το tutorial


Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλια :