Τούρτες γενεθλίων

Τούρτα παιδική ζωγραφιά

15.2.13 Είμαι Παιδί 6 Σχόλια

Μετά την δημοσίευση του post "Μια τούρτα γενεθλίων ζωγραφισμένη από τα χέρια ενός παιδιού", ενημερώθηκα από την blogογειτονιά (που έσπευσαν να με ειδοποιήσουν), ότι για την συγκεκριμένη τουρτίτσα έχουμε ελληνικό tutorial και μάλιστα αναλυτικότατο και προσαρμοσμένο στα δικά μας υλικά. 
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό το μικρό update (με την άδεια της δημιουργού), αφενός γιατί πρόκειται για μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη τούρτα (δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον στο facebook) και αφετέρου γιατί η ελληνική της έκδοση (εις διπλούν μάλιστα!!!), είναι φτιαγμένη από μια μανούλα που συμπαθώ πάρα, μα πάρα πολύ!! Φυσικά, δεν είναι άλλη παρά η αγαπητή Σοφία από το πολύ γνωστό Share Your Likes!
Δεν θα σας κουράσω με τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής, εξάλλου η Σοφία περιγράφει βήμα-βήμα τα υλικά, την εκτέλεση, τι πρέπει να προσέξετε και γενικότερα όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μεταβείτε στο blog της για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε.

(Ευχαριστώ πολύ την Σοφία για την άδεια να αναδημοσιεύσω τις φωτογραφίες της).

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

6 σχόλια :