Βιβλίο ,

Παραμύθια Ντορεμύθια και πρόσκληση εκδήλωσης από τις εκδόσεις Μεταίχμιο για όλα τα παιδιά

5.2.13 Είμαι Παιδί 1 Σχόλια

Για άλλη μια φορά οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση δραματοποιημένης αφήγησης, με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά. 
και
σας καλεί το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι,
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Η εκδήλωση αφορά παιδάκια και μαθητές άνω των 4 ετών και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δωρεάν έως την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια. Όσοι από εσάς είναι μέλη του Kid Club των εκδόσεων Μεταίχμιο, και του Τριβιζάς Fan Fun Club, έχετε προτεραιότητα συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
Λίγα λόγια για τα βιβλία
Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
(εικονογράφηση: Βασίλης Παπατσαρούχας) 
Ενώ η κυρα-Κατίνα έλειπε για λίγο από την κουζίνα, μια φρυγανιά, μια καυτή πιπεριά, ένας κύβος ζάχαρης, ένας δακρυσμένος γιαρμάς, μια πατάτα που τα δάκρυά της τρέχαν βρύση και η παρέα τους παίρνουν μια κοσμοϊστορική απόφαση. Να δραπετεύσουν από την κουζίνα με έναν ιπτάμενο δίσκο και να ταξιδέψουν στο διάστημα όπου χίλια δυο θαυμαστά και αναπάντεχα τους περιμένουν. 
ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΝΟΚΕΡΑΚΙ
(εικονογράφηση: Λάμπρος Κατσαντώνης)
Ένα πρωί, ο Ροδόλφος το ρινοκεράκι βλέπει στο τραπέζι του σαλονιού μια πελώρια, λαχταριστή τούρτα και στη μέση της τούρτας ένα κόκκινο κεράκι να τρεμοσβήνει. Δεν έχει παρά να σβήσει το κεράκι και να φάει την πεντανόστιμη τούρτα! Το κεράκι όμως είναι πολύ ζόρικο. Όσο και να φυσάει, όσο και να ξεφυσάει, ο Ροδόλφος δεν καταφέρνει να το σβήσει. Τότε πεισμώνει. Αφού δεν μπορεί να το σβήσει φυσώντας, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Τι τρόπους; Τρόπους πρωτότυπους, τρόπους απίθανους και ξεκαρδιστικούς, τρόπους που ούτε μπορείτε να τους φανταστείτε! Ένα βιβλίο που θα κάνει τις γιορτές των γενεθλίων σας χίλιες φορές πιο διασκεδαστικές.

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

1 σχόλια :