Διάφορα ,

Hi-5 φώτο

25.2.13 Είμαι Παιδί 12 Σχόλια

Εδώ και λίγες ημέρες η Γεωργία από το φιλικό ιστολόγιο 4seasons, μας προσκάλεσε να παίξουμε σε ένα παιχνίδι το Hi-5 φώτο, το οποίο θα διαρκέσει 5 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει οι συμμετέχοντες να κάνουν μια ανάρτηση με συγκεκριμένο θέμα όπως μας έχει ορίστεί από το παιχνίδι. Για αυτή τη Δευτέρα λοιπόν, η πρόσκληση είναι 5 αντικείμενα που αγαπώ. Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκα λιγάκι για το αν πρέπει να συμμετέχω, μιας και είναι αρκετά μεγάλη απόκλιση από την θεματολογία του Είμαι Παιδί, όμως από την άλλη δεν ήθελα να κακοκαρδίσω την Γεωργία, γι΄αυτό όπως της υποσχέθηκα έκανα την δική μου προσπάθεια. Για να είμαι ακριβής δεν είναι όλα αντικείμενα. Σε μερικές φωτογραφίες πειραματίστηκα λιγάκι με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και ιδού το αποτέλεσμα που βγήκε.
Μερικά από τα αγαπημένα μου βιβλία.
Θέα από το μπαλκόνι.
Αυτό θα μπορούσα να πω ότι αποτελεί αγαπημένη επιλογή πίνακα που έχω στο καθιστικό. Είναι φωτογραφική απόδοση της Σίβυλλας της Λιβύης. Η Σίβυλλα της Λιβύης ήταν η προφητική ιέρεια. Ο Μιχαήλ Άγγελος στις γνωστές τοιχογραφίες του, στο παρεκκλήσι Καπέλα Σιξτίνα, στο Βατικανό, έχει ζωγραφίσει 5 Σίβυλλες. Καθεμιά έχει διαφορετική μορφή και θεωρούνται από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του.
Αυτό είναι ένα album για φωτογραφίες που είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια. Οι πεταλούδες και τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα είναι από την λαμπάδα της βάπτισης της μεσαίας μου κόρης.
Η αγαπημένη μου ορτανσία!
Καλή συνέχεια σε όλους:))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

12 σχόλια :