Εκδηλώσεις ,

Ψηφιακές Γειτονιές 2013 από τους Μικρούς Μεγάλους

23.3.13 Είμαι Παιδί 6 Σχόλια

Με τον τίτλο "Αλλωστε, …τo να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!" το πρωτοποριακό portal Μικροί Μεγάλοι, οργανώνει
για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα διαδραστικό συνέδριο, τις "Ψηφιακές Γειτονιές" και καλούν όλους εμάς να συμμετέχουμε για να γνωρίσουμε από κοντά τον μαγικό κόσμο του blogging. Το συνέδριο περιλαμβάνει 3 panel ομιλίας, workshops, speed dating, ενώ θα λειτουργήσει και εκδήλωση playroom, για τα μικρά παιδιά.
To portal των Μικρών Μεγάλων, φιλοξενεί εκατοντάδες blogs (ανάμεσα τους και το Είμαι Παιδί), με ποικίλη θεματολογία και αποτελεί έναν διαδικτυακό σύνδεσμο, μέσα στον οποίο ο γονιός μπορεί να βρει αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει. Άρθρα γραμμένα από γονείς, προσωπικές σκέψεις, κατασκευές, αγορές και ψυχαγωγία, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που καλύπτει. Για όλους εμάς τους bloggers, είναι το δικό μας σημείο συνάντησης. Εκεί, θα μας βρείτε όλους! Μια σύζευξη ιδεών, εμπειριών και γνώσης με καθημερινές καταθέσεις ψυχής και πολύ μεράκι .
Οι "Ψηφιακές Γειτονιές" λοιπόν, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί την συνέχεια μιας πολύ καλά οργανωμένης δουλειάς που έχει γίνει από την ομάδα των Μικρών Μεγάλων και μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας πάνω στις Σύγχρονες Τεχνολογίες και να αποκτήσουμε ακόμη πιο δυνατή φωνή στο διαδίκτυο. 
Η εκδήλωση θα τελεστεί στις 20 Απριλίου στον Πολυχώρο the HUB Events και απευθύνεται σε παλιούς και νέους bloggers, καθώς και σε ευρύτερο κοινό, σε όλους εκείνους που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs γονέων, σε όσους πιστεύουν ότι "το να μοιράζεσαι είναι τρόπος έκφρασης".

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο συνεδριακό event και για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον σύνδεσμο Ψηφιακές Γειτονιές.

Εμείς απλά θέλουμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Θα είμαστε εκεί!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

6 σχόλια :