Παιδικά αξεσουάρ ,

Ήρθαν οι Νεράιδες στον κήπο μας-Μπουκαλάκια κολιέ με Νεραϊδόσκονη

11.3.13 Είμαι Παιδί 13 Σχόλια

Μπουκαλάκια κολιέ  με Νεραϊδόσκονη
Θυμάστε την ανάρτηση που κοινοποίησα πριν λίγες μέρες Νεραϊδόσκονη-A bit of fairy dust? Σας είχα πει ότι μου άρεσε η ιδέα με τα μικρά μπουκαλάκια κολιέ, γεμάτα Νεραϊδόσκονη, γι΄αυτό αποφάσισα να την υλοποιήσω. Το να βρεις Νεραϊδόσκονη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και έπρεπε να δω με ποιο τρόπο η πρώτη ύλη θα κατέφθανε στα χέρια μου ανέπαφη από τον κόσμο των Νεράιδων. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η Tinkerbell και ένα e-mail ήταν αρκετό. 
Η απάντηση ήρθε αμέσως, αλλά προς μεγάλη ατυχία έπρεπε να κάνει παράδοση σε ένα πάρτι με Νεράιδες. Την λύση όμως θα την έδιναν οι φίλες της, οι οποίες κατέφθασαν στον κήπο μου, λίγες ώρες μετά. Δεν με πιστεύετε ε? Για δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα πειστείτε!
eimaipaidi.gr-Μπουκαλάκια κολιέ  με Νεραϊδόσκονη
Οι Νεράιδες όχι μόνο μου έφεραν την Νεραϊδόσκονη που ζήτησα, η οποία μπήκε αμέσως στα παιδικά μπουκαλάκια κολιέ, αλλά στριφογύριζαν τραγουδώντας και ύστερα κάθισαν σε ένα κούτσουρο κάτω από τον ήλιο. Ήταν γλυκύτατες ομολογώ και ευτυχώς που πρόλαβα να τις φωτογραφίσω.
Μου υποσχέθηκαν ότι είχαν αρκετή Νεραϊδόσκονη και ότι η ιδέα με τα μαγικά μπουκαλάκια τους άρεσε πολύ! Την επόμενη φορά αν ήμουν τυχερή, ίσως έβλεπα και την ίδια την Tinkerbell!
eimaipaidi.gr-Μπουκαλάκια κολιέ  με Νεραϊδόσκονη

Εσάς σας άρεσαν? Αν θέλετε μπορώ να σας φτιάξω για το παιδικό πάρτι ή για να τα κάνετε δώρο. Είπαμε, λίγο μαγεία, πάντα χρειάζεται!!!
eimaipaidi.gr-Μπουκαλάκια κολιέ  με Νεραϊδόσκονη

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

13 σχόλια :