Αγορές ,

Μινιατούρες, κουκλόσπιτα και πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές

13.3.13 Είμαι Παιδί 7 Σχόλια

Έχω πει κι΄άλλη φορά ότι όταν φτιάχνω μια ανάρτηση παρουσίασης, πρέπει το υλικό να μου κάνει κλικ, που λένε. Όταν η δημιουργία είναι καλή, μπορώ να την υποστηρίξω και να γράψω γι΄αυτήν. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να κοινοποιήσω κολοκύθες για κουκλόσπιτα....ακόμα κι αν ήταν φτιαγμένες από μετάξι! Ο λόγος που έγινε το Είμαι Παιδί, είναι για να προσφέρει ιδέες απλές, και κατανοητές στους γονείς, λύσεις που μπορούν να εμπνεύσουν και γιατί όχι να υλοποιηθούν. Όπως για παράδειγμα αυτοί εδώ οι σκαντζόχοιροι που έχουν φτιαχτεί από τις σελίδες παλιών βιβλίων. 
Όλες οι κατασκευές ανήκουν στο Littlethings Mikropragmatakia και δημιουργός τους είναι η Άννα Δούρου, η οποία εδώ και 3 χρόνια ασχολείται με τη δημιουργία λιλιπούτειων κατασκευών, μινιατούρες, κουκλόσπιτα και πολλά άλλα ακόμη τα οποία αξίζει να μεταβείτε στο site της για να τα δείτε.  
Στα κουκλόσπιτα η αλήθεια είναι ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Και αυτό που κάνει πάντα την διαφορά, να το ξέρετε, είναι η λεπτομέρεια! Η Άννα δεν είναι επαγγελματίας, ούτε παράγει μαζικά. Κάθε δημιουργία της είναι μοναδική, ανακυκλώνει υλικά και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την έμπνευση της στιγμής.  

Το να φτιάξει κανείς μινιατούρες δεν είναι απλό πράγμα. Θέλει υπομονή και αγάπη, όπως και για κάθε τι άλλωστε! Τρελομπανιέρα φτιαγμένη από ένα κουτί σαρδέλας!!!

Με το σλόγκαν wish it, dream it, do it, μας καλωσορίζει και μας παροτρύνει να δημιουργήσουμε και εμείς. Αρκετά από αυτά διατίθενται και προς πώληση, γι΄αυτό αν σας αρέσει κάτι μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την δημιουργό.
Ευχαριστούμε πολύ το Littlethings Mikropragmatakia που μας επέτρεψε να κοινοποιήσουμε την όμορφη δουλειά τους.

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

7 σχόλια :