Απόκριες ,

Για το γλυκό μου κοριτσάκι-Η πριγκίπισσα του πάγου!

2.3.13 Είμαι Παιδί 8 Σχόλια

Χμ....χμ κάτι φτιάχνουμε...
Το πρωί κατεβήκαμε στα μαγαζιά. Προορισμός μας ήταν ένα κατάστημα με υφάσματα. Συγκεκριμένα αγοράσαμε τούλι, μέτρα από τούλι! Ροζ, γαλάζιο, φούξια καρό κορδέλα και υφασμάτινα ανθάκια. Ούτε γάμο να ετοίμαζα!!!
Το project φυσικά ήταν η αποκριάτικη στολή της Νόνης. Αν και έχουμε αρκετές στολές (λόγω της Σίσσυς), ήθελα να της φτιάξω κάτι καινούριο, έτσι ώστε να το θυμάται μεγαλώνοντας. Από μέρες είχα φανταστεί τα χρώματα, πώς θα ήταν, την ήθελα μακρυά, φουντωτή, μέχρι και το όνομα είχα βρει. Ice Princess!
Το πιο δύσκολο ήταν να βολέψω τόσο τούλι, 10 μέτρα στο σύνολο (το οποίο τελικά αποδείχτηκε μάλλον υπερβολή, γιατί στο τέλος περίσσεψε αρκετό). Έπρεπε να μετρήσω το ύψος και να κόψω τα ανάλογα φύλλα και στη συνέχεια να τα δέσω όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Στο εσωτερικό βλέπετε μια φουστο-φόδρα (την είχα από μια γιορτή της Σίσσυς που είχε ντυθεί Ειρήνη), η οποία όμως τελικά δεν την χρησιμοποίησα, γιατί η tutu βγήκε αρκετά πυκνή και με ένα χοντρό καλσόν πιστεύω ότι θα είναι ok! Εξάλλου το κορμάκι έχει φουστάκι από μέσα (για το κορμάκι θα σας πω παρακάτω).
Στο επόμενο στάδιο μπήκαν και τα γαλάζια φύλλα από τούλι στη θέση τους.
Και εδώ πια ολοκληρωμένο. Το κορμάκι δεν το αγόρασα, εδώ και 2 χρόνια υπήρχε κρεμασμένο στην ντουλάπα και ήταν χαρακτηρισμένο ως "άστοχη αγορά" Το είχα αγοράσει για το μάθημα μπαλέτου που εξελίχθηκε σε μάθημα...κολύμβησης και όπως καταλαβαίνετε ήταν λιγάκι δύσκολο να φορεθεί στην...πισίνα!!!! Πάντως τελικά χαίρομαι που βρήκε την θέση του!!!!
Σε επόμενη ανάρτηση θα σας το δείξω και φορεμένο πια, μαζί με όλα τα αξεσουάρ, τιάρα, περούκα κτλ κτλ!!!
Καλές Απόκριες!!

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

8 σχόλια :