Κατασκευές ,

Αξεσουάρ από χάντρες-DIY

30.3.13 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

Πόσα πράγματα μπορούμε να φτιάξουμε με χάντρες? Φαντάζομαι πολλά. Με λιωμένες χάντρες? Αξεσουάρ για τα μαλλιά, σελιδοδείκτες, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, μικρά διακοσμητικά που
μπορείτε στην συνέχεια να κολλήσετε όπου σας αρέσει, είναι μόνο μερικά από αυτά. Για τα υπόλοιπα εξαρτάται από την φαντασία σας!
Κοινοποιώ αυτό το πολύ έξυπνο project με επιφύλαξη γιατί στην περίπτωση που το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να γίνει μόνο από ενήλικες και να τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες. Η ιδέα ανήκει στο site The 36th Avenue και είναι πολύ, πολύ απλό. 
Ανάψτε τον φούρνο στην πιο δυνατή σκάλα και τοποθετήστε τις χάντρες σε σχηματισμούς, πάνω σε λαδόκολλα  Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς. Ψήνετε για περίπου 8-10 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό. Προσοχή: Όχι στον φούρνο του σπιτιού! Αν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, ακόμα καλύτερα. Απομακρυνθείτε καθ΄όλη την διάρκεια του ψησίματος και να έχετε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να μην εισπνεύσετε τις αναθυμιάσεις.
Καλή επιτυχία!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :