Διάφορα ,

Hi 5 Αγαπημένα φαγητά/γλυκά (τέταρτη εβδομάδα)

23.3.13 Είμαι Παιδί 12 Σχόλια

Συνεχίζοντας το παιχνίδι της Γεωργίας από το 4seasons, η πρόκληση για αυτήν την εβδομάδα είναι να γράψουμε 5 αγαπημένα μας φαγητά/γλυκά.
Η σχέση μου με το φαγητό μοιάζει με αυτήν των μωρών που κάθε τρεις και λίγο πρέπει να βάζουν κάτι στο στόμα τους. Λόγω του χαμηλού μου βάρους, έχω ακούσει πολλές φορές την ερώτηση. Τρως καθόλου? Η απάντηση είναι ναι, τρώω και για να είμαι ειλικρινής είμαι ον παμφάγο και μου αρέσει πολύ το τσιμπολόγημα. Μικρές ποσότητες αλλά όλη μέρα!! Αν και παμφάγο βέβαια έχω και εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι μικρές αδυναμίες. Η μεγαλύτερη όλων είναι η μεγάλη μου αγάπη σε οτιδήποτε κολυμπάει....με μια έφεση στα θαλασσινά πιάτα. Ψάρια, γαρίδες, μύδια, αχιβάδες, αστακοί και κάθε τύπος θαλασσινού με κάνουν απλά να μην μπορώ να σταματήσω...Γενικά, μου αρέσει να δοκιμάζω οτιδήποτε περίεργο και είναι κάτι που στο παρελθόν μου έχει στοιχίσει ακόμα και μια έξοδο με τον σύζυγο, η οποία κατέληξε σε μια πρώτης τάξης δηλητηρίαση!!! Αυτά παθαίνει όποιος καταβροχθίζει μια πιατέλα καναπεδάκια με σολωμό!!!!
η φωτογραφία είναι από το Captain Cook
Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη, είναι οι σούπες. Ως πρώτο πιάτο, δεν είναι τυχαίο που σε όσα τραπέζια έχω κάνει αποτελούσε σήμα κατατεθέν. Κρεατόσουπα, ψαρόσουπα, λαχανικών, σούπα να είναι και ότι να΄ναι!!
Τρίτο στη σειρά (και δεν θέλω σχόλια...) είναι ένα συνοδευτικό που, ξέρω πολύ από εσάς θα πουν "δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω στο στόμα μου". Ναι, τα σαλιγκάρια! Δεν θα με δεις να τα παραγγείλω ποτέ έξω, δεν θα τα αγοράσω, αλλά μαζεμένα και μαγειρεμένα από τα χεράκια της μαμάς....ε αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!! 
Και για να μη νομίσετε ότι είμαι μόνο του υγιεινού, ας πάμε στην επόμενη κατηγορία. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι σε ένα σπετσοφάι, μαγειρεμένο από τα χέρια του έτερον ήμισυ. Όχι, όχι, δεν ανήκω στις τυχερές που ο σύζυγος μαγειρεύει. Ας πούμε ότι είναι μόνο το χόμπι του. Όταν, όποτε και αν του αρέσει:))
Σαν τελευταία επιλογή άφησα τα γλυκά. Όπως έχω ξαναδηλώσει είμαι fun της σοκολάτας. Full ζάχαρη και πολλές θερμίδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα και να μην λάβω την απαραίτητη ποσότητα γλυκού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια σοκολατίνα???
Ελπίζω να ανταποκρίθηκα και στην τέταρτη εβδομάδα. Εύχομαι καλό τριήμερο σε όλους!
Hi-5 φώτο (1η εβδομάδα)
Hi-5 (2η εβδομάδα) Αγαπημένα βιβλία
Hi 5 Αγαπημένα Τραγούδια

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

12 σχόλια :