Κατασκευές ,

Πασχαλίτσες-Μαμούνια 0-1

7.4.13 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

Καλημέρα με κάτι πολύ διαφορετικό. Το story ξεκίνησε κάπως έτσι. Μέσα στο ντουλάπι, είχα φυλαγμένο ένα σακουλάκι με ποτ πουρί.
Ξέρετε, τα αποξηραμένα πραγματάκια που πολύ τακτικά χρησιμοποιούμε για να διακοσμήσουμε και να αρωματίσουμε τον χώρο μας. Το ποτ πουρί, προέρχεται από την γαλλική λέξη pot pourri και ετυμολογικά σημαίνει συλλογή διαφόρων πραγμάτων (αν και δεν είναι αυτό το θέμα μας!!!). Καθώς λοιπόν προσπαθούσα να αποφασίσω αν θα τα πετάξω ή όχι, το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Δεν ξέρω πώς λέγεται, ούτε σας προτείνω να αρχίσετε να ψάχνετε όλα τα σακούλια για να το βρείτε.
Ήθελα να πειραματιστώ βάφοντας το με κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν ήξερα αν θα έχει αποτέλεσμα, απλά το δοκίμασα. Έβαλα στη σειρά τα βερνίκια νυχιών και διάλεξα 2-3 από τα πιο έντονα χρώματα. 
 
Χρωματιστές πασχαλίτσες φτιαγμένες από το τίποτα! Μια κόκκινη, μια πορτοκαλί και μια γαλάζια. Μόλις τις είδε η Σίσσυ, άρχισε να γελάει. 
-Γιατί γελάς καλέ???, ρώτησα 
-Είναι το πιο αστείο πράγμα που έχεις φτιάξει, μαμά. 
Καθώς τις έστηνα για να τις φωτογραφήσω,εμφανίστηκε και η Νονούλα. 
-Ωχ! τι είναι αυτά? 
-Σαν τι μοιάζουν?
-Μαμούνια!!!!
Προς το τέλος ήρθε και ο μικρός (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή???) Τις κοιτάζει, χαμογελά και λέει: 
-Μαμάααααα!! 
-Ναι. 
-Χμ.....να σκεφτώ...α! μου τελείωσαν οι μαρκαδόροι....θα πάμε αύριο να μου αγοράσεις???? Χα, πλάκα έχουν αυτά, μαμούνια!!!!
Αν σας άρεσε η ιδέα like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :