Διάφορα

Οι δικές σας δημιουργίες και μια σύντομη ανασκόπηση 11 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του Είμαι Παιδί

8.4.13 Είμαι Παιδί 9 Σχόλια

Πριν λίγες ημέρες έλαβα ένα e-mail από μια αναγνώστρια η οποία μου έστειλε φωτογραφίες από τα καδράκια που έφτιαξε για το πάρτι γενεθλίων της κορούλας της. Ολόκληρη η συλλογή την έχω αναρτήσει στην ξεχωριστή σελίδα Your Creations που μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ ή από το κεντρικό menu-Δες-Your Creations, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Σε αυτή την σελίδα θα δείτε όλα όσα μου έχετε στείλει εσείς.
Mε χαροποιεί πολύ να βλέπω γονείς, οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες να φτιάχνουν με έμπνευση τα παιδιά τους. Όταν ξεκίνησα να γράφω για το Είμαι Παιδί, αυτό ακριβώς είχα κατά νου. Ένα ιστολόγιο το οποίο θα παρείχε υλικό και ιδέες για παιδιά και παράλληλα δε θα ήταν απρόσωπο. Κάνοντας ένα review 11 μήνες μετά την πρώτη κοινοποίηση, το Είμαι Παιδί μετράει 428 δημοσιευμένες αναρτήσεις ταξινομημένες ανά ημερομηνία δημοσίευσης (Posts 2012, Ιαν-Φεβρ-Μαρτ/2013, Απρ-Μαι-Ιουν/2013), εκ των οποίων οι 80 συν αποτελούν προσωπικό υλικό, άρθρα, ξεχωριστές θεματικές ενότητες (News, Βραβεία, Παιχνίδια Ελληνικής Κατασκευής, Links, Διαγωνισμοί, Θα μας βρείτε και εδώ) και ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φωτογραφικού υλικού. 
Blogging σημαίνει επικοινωνώ, ενημερώνομαι, εμπνέομαι δημιουργώ.
Let΄s share the magic!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

9 σχόλια :

 1. Δηλαδή χρονίζεις τον άλλο μήνα Λιονταρίνα μου;;;;
  Σε παρακολουθώ ανελλιπώς και φανατικώς τους τελευταίους 6 μήνες. Εμπνέομαι, γελάω, κλαίω μαζί σου. Ναι, όλα αυτά μου τα προκαλείς Σίνα.
  Η αναγνώστρια είναι ταλέντο. Είναι μικρά αριστουργήματα τα καδράκια! Είμαστε οι αναγνώστριες σου φανταστικές τελικά, όχι που να το παινευτούμε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο Σίνα μου! Σου εύχομαι να συνεχίσεις να blog-αρεις με τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκίνησες και να συνεχίσεις να εμπνέεις μαμάδες και όχι μόνο, να δημιουργούν υλοποιώντας τις υπέροχες προτάσεις που προτείνεις.
  Φιλάκια πολλά!
  Ασπασία ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο Σίνα μου και εις ανώτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι πολύ όμορφο που γνωρίζεις ότι έχεις εμπνεύσει κάποιους εκεί έξω, που μέχρι πριν δεν εμπιστεύονταν τις δυνάμεις τους...Μπράβο σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σίνα, το blog σου είναι καταπληκτικό ,με άπειρες και όμορφες ιδέες για παιδιά. Είσαι πηγή έμπνευσης για πολλόυς. Καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλημέρα..Πάντα επιτυχίες στο μπλοκ σου και να μας κρατά παρέα με τα ίδια ενδιαφέροντα θέματα.. Φιλούθκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλημέρα!Το μπλόγκ σου είναι υπέροχο!Συγχαρητήρια και εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους αναγνώστες του!Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολλά μπράβο Σίνα!!! Και εις ανώτερα εύχομαι!!! Πάντα επιτυχίες να έχεις!!!
  Φιλάκια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ουάου!!! Σήμερα σε παρομοίασα με την Ασπασία (τρελή οργάνωση) και γέλασα πολύ!!!! Μπράβο Σίνα μου, μας δίνεις φοβερές ιδέες! Keep blogging and sharing! Callie by Anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή