Παιδικά party ,

Ελάτε να φτιάξουμε βραχιόλια με ζαχαρωτά

16.4.13 Είμαι Παιδί 18 Σχόλια

bracelet for kids with sweets
Εύκολο ναι. Γρήγορο, ναι. Πρόχειρο όχι! Σαν διαφήμιση μου ακούγεται, αλλά δεν είναι. Προετοιμάζετε το παιδικό πάρτι και έχετε στερέψει από ιδέες? Μήπως οργανώνετε βάπτιση και δεν ξέρετε τι δώρα να φτιάξετε? Ελάτε να φτιάξουμε βραχιόλια από ζαχαρωτά! Ξυπνώντας το πρωί και καθώς έπινα το καφεδάκι μου, το μάτι μου έπεσε πάνω στη σακούλα με τα ζαχαρωτά. Την ιδέα την είχα δει παλιότερα και είπα να το δοκιμάσω και ότι βγει. Αν έβγαινε καλή, θα σας το παρουσίαζα, αν πάλι όχι, τι πειράζει? Θα μας έμεναν τα ζαχαρωτά. Εμείς έτσι και αλλιώς θα τα φάμε!!! 
Τι χρειαζόμουν? 1) λεπτό λάστιχο. Είχα! 2) κορδέλα. Είχα! 3) Φυσικά ζαχαρωτά. Ήταν ήδη μπροστά μου! Και κάπως έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση, φαγώσιμα βραχιόλια.
party favors for kids-bracelets with sweets

bracelet for kids with sweets 1
Ααα! ξέχασα, θα χρειαστείτε και μια χοντρή βελόνα ραψίματος! Τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι....:)) Πριν την χρησιμοποιήσετε, φροντίστε να την πλύνετε πρώτα πολύ καλά. Η συνέχεια είναι εύκολη. Πέρασα το λάστιχο μέσα στην βελόνα και τρύπησα τα ζαχαρωτά ένα, ένα. Για μέγεθος παιδικού χεριού 12 ζαχαρωτά νομίζω ότι είναι καλός αριθμός. Εξαρτάται από το μέγεθος του ζαχαρωτού. Έδεσα και μερικές κορδελίτσες και...
 bracelets with sweets 2

 diy bracelets with sweets for kids 1
Ντα νταν!!! Για να μην ξεραθούν βάλτε μέσα σε σακουλάκια, δέστε τα και προαιρετικά μπορείτε να φτιάξετε και καρτελίτσες με τα ονόματα των παιδιών. Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα.
diy bracelets with sweets for kids
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share:))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

18 σχόλια :