Διάφορα ,

Ένα συνέδριο γεμάτο χαμόγελα

21.4.13 Είμαι Παιδί 18 Σχόλια

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι. Κάποιοι από εσάς ίσως παρατηρήσατε μια ολιγοήμερη αδράνεια από μέρους μου, όσον αφορά τις αναρτήσεις. Το Σαββατοκύριακο που αισίως έφτασε στο τέλος του, είχε έντονο παρασκήνιο, του οποίου μέρος του θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας (εξ΄ου και ο λόγος της απουσίας μου). Αφορμή ήταν οι Ψηφιακές Γειτονιές, ή αλλιώς ψηφιακές ρούγες όπως ειπώθηκε και στο χθεσινό συνεδριακό event που διοργανώθηκε από τους Μικρούς Μεγάλους, στο οποίο είχα την χαρά να παρευρίσκομαι με την ιδιότητα της blogger.
Καταρχήν θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου για περισσότερες πρωτοβουλίες τέτοιου είδους.
Για όσους δεν γνωρίζουν μπορούν να δουν την σχετική κοινοποίηση που είχα κάνει σχετικά με τις Ψηφιακές Γειτονιές εδώ.
Η άριστη οργάνωση και οι ενδιαφέρουσες ομιλίες για νέους και παλιότερους bloggers, ήταν μόνο το ένα μέρος του συνεδρίου. Το σημαντικότερο όλων ήταν η συνεύρεση διαφορετικών ανθρώπων με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη, ή την τρέλα αν θέλετε, του να μοιράζεσαι, μέσω του blogging.
Είμαι εγγεγραμμένη blogger από το 2007, ενεργή σε αρκετά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχω δει το blogging να μεταφράζεται με πολλούς όρους. Μορφή έκφρασης, ψυχοθεραπεία, ημερολόγιο, δημιουργία, έκθεση απόψεων, πληροφόρηση και πολλά άλλα. Όσο διαφορετική κι αν είναι η σημασία των λέξεων, όλες συγκλίνουν στο εξής: 
Yπάρχει μαγεία σε όλο αυτό!!!

Άκουσα, είδα, παρατήρησα. Στα panel των συνεντεύξεων δε θα σας κρύψω ότι κάποιοι φίλοι με συγκίνησαν ιδιαίτερα...:)) 
 
Αυτή είναι η σαΐτα που έφτασε στα δικά μου χέρια."Κάντε πάντα όνειρα" 
Ένας λευκός καμβάς άρχισε σιγά, σιγά να μεταμορφώνεται από τα μηνύματα των παρευρισκομένων. Δώρο για τους Μικρούς Μεγάλους.
Μέχρι πρότινος πίστευα ότι τα συνέδρια είναι απρόσωπα, επαγγελματικά και λιγάκι βαρετά...Η μεγαλύτερη των εκπλήξεων λοιπόν ήταν το παρεάκι των Μικρών Μεγάλων που είχαν κάνει το θαύμα τους!
Κρατώ αυτό που εισέπραξα. Θετική αύρα, φωτεινά χαμόγελα και πολλές φιλόξενες αγκαλιές! 
Ραντεβού του χρόνου!!!! 

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

18 σχόλια :