Παιδικά party ,

12 ιδέες για να κάνετε την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού σας μοναδική

28.5.13 Είμαι Παιδί 14 Σχόλια

Ποιος γονιός δεν θα ήθελε ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων, αλλά τι γίνεται όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να το υλοποιήσουμε? Αν το μικρό σας έχει γενέθλια και δεν μπορείτε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι, δεν υπάρχει κανένας λόγος απογοήτευσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε μια τόσο σημαντική ημέρα να περάσει έτσι. Τα παιδιά χαίρονται με πολύ απλά πράγματα, γι΄αυτό θα φροντίσουμε να φτιάξουμε δυνατές αναμνήσεις ακόμα κι αν δεν συνάδουν με ένα πάρτι υπερπαραγωγή! Να μερικές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε.
1) Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Χρησιμοποιήστε τον καθρέπτη του μπάνιου για να αφήσετε το δικό σας μήνυμα. Για να κάνετε την έκπληξη ακόμα μεγαλύτερη, βάλτε όλη την οικογένεια να ευχηθεί στον/στην μικρό/ή εορτάζων/ουσα.
2) Φουσκώστε μπαλόνια: Το προηγούμενο βράδυ και αφού τα παιδιά κοιμηθούν, φουσκώστε μπαλόνια και στολίστε με αυτά το παιδικό δωμάτιο, ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι.
3) Πρωινό έκπληξη: Προετοιμάστε το αγαπημένο του πρωινό και τοποθετήστε επάνω του ένα αναμμένο κερί.
4) Επιχείρηση μπανιέρα: Γεμίστε την μπανιέρα με νερόμπομπες, ή τα αγαπημένα του παιχνίδια και αφήστε το να πλατσουρίσει.
5) Κόψτε ένα χάρτινο λουλούδι και διακοσμήστε το ποτήρι με το γάλα.
6) Γράψε ένα σημείωμα και τοποθέτησε το μέσα στο κολατσιό που θα πάρει μαζί του στο σχολείο.
7) Φτιάξε το αγαπημένο του κέικ.
8) Αφιέρωσε χρόνο μαζί του κάνοντας δραστηριότητες που αγαπά.
9) Οργάνωσε παιχνίδι εντός ή και εκτός του σπιτιού ανάλογα με την εποχή.
10) Πηγαίνετε στην παιδική χαρά,  για ποδήλατο ή μια βόλτα μαζί του.
11) Αν ο καιρός ευνοεί οργανώστε ένα υπαίθριο οικογενειακό picnic σε κάποιο πάρκο ή στην κοντινή παιδική χαρά.
12) Ότι κι αν κάνετε μη παραλείψετε να του πείτε πόσο πολύ το αγαπάτε! Το σημαντικότερο δώρο που μπορείτε να του προσφέρετε είναι ο χρόνος σας και μια τρυφερή αγκαλιά!!

Μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για τον  Καλοκαιρινό Διαγωνισμό του Είμαι Παιδί, ο οποίος θα είναι ενεργός μέχρι και τις 31/05
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

14 σχόλια :