Λίγες σκέψεις ,

1 χρόνος Είμαι Παιδί- Ας ξανασυστηθούμε και ο επερχόμενος διαγωνισμός

16.5.13 Είμαι Παιδί 14 Σχόλια

2 Μαίου του 2012. Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος από την πρώτη ανάρτηση του Είμαι Παιδί Άργησα λιγάκι, έπεσε και η Πρωτομαγιά  μετά η Μεγάλη Εβδομάδα, είπα να το αφήσω για λίγο πιο μετά. 

Όταν πήρα την απόφαση να δημιουργήσω αυτό το blog, δεν γνώριζα, ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε απήχηση. Το Είμαι Παιδί δημιουργήθηκε με αφορμή τον μικρό μου γιο, ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια φυσιοανατομική νόσο. Tο πρώτο μου blog, My little one, είχε να κάνει με την πάθηση του, σε μια προσπάθεια να γνωστοποιηθεί η ατρησία οισοφάγου, από την οποία και έπασχε. Καθ΄όλη την διάρκεια του μεγάλου μας αγώνα, το διαδίκτυο αποτέλεσε το δυνατότερο όπλο μου, απέναντι στα όσα συνέβαιναν. Αποκόμισα πολύτιμες πληροφορίες και εισέπραξα μεγάλη αγάπη και συμπαράσταση από ανθρώπους, που τις περισσότερες των περιπτώσεων, ούτε καν γνώριζα, αντλώντας δύναμη για να προχωρήσω. Μετά το αίσιο τέλος της μακροχρόνιας περιπέτειας, ήταν δεδομένο ότι η διαδικτυακή μου παρουσία έπρεπε να συνεχιστεί μεν, αλλά με διαφορετικό τρόπο. 

Στόχος μου, αυτή τη φορά να μοιράσω την αγάπη που εισέπραξα. Ο Νικόλας ήταν αυτός που μου έδειξε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, πέρα από την ίδια τη ζωή και ότι οφείλουμε να αγωνιστούμε για αυτήν. Κεντρικός πρωταγωνιστής σε αυτό το ταξίδι, πώς θα μπορούσε να είναι άλλος από τα ίδια τα παιδιά? Κάπως έτσι γεννήθηκε το Είμαι Παιδί και κάπως έτσι συνεχίζει. Καρφιτσωμένο πάνω σε ροζ συννεφάκι, όχι γιατί η ζωή είναι ανθόσπαρτη, αλλά γιατί πάνω στις πληγές μας πρέπει να φυτεύουμε μόνο λουλούδια!

Οι αναρτήσεις, άλλοτε συχνότερες, άλλοτε αραιότερες, ποικίλα θέματα, κατασκευές, ιδέες, παιχνίδια, σκέψεις, άρθρα, εικόνες....όμορφες εικόνες, προσπάθησα να αφουγκραστώ όσο μπορούσα τον παλμό του γονιού. Μήπως και εγώ γονιός δεν είμαι?
Φτάσαμε στο σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη που με βρίσκει εδώ να σας γράφω. 

Το Είμαι Παιδί είναι η εκπλήρωση μια μεγάλης υπόσχεσης. ...Μια συμφωνία μεταξύ εμένα και του Θεού. Για κάθε ξημέρωμα που αντικρίζω,  το δικό μου πολύτιμο !
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Πριν σας καληνυχτίσω, θα ήθελα να σας ενημερώσω και για τον Καλοκαιρινό Διαγωνισμό, με κλήρωση δώρων, που θα ξεκινήσει αύριο με αφορμή τον 1 χρόνο ζωής του Είμαι Παιδί. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα....stay tuned!

Καλό Βράδυ.

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

14 σχόλια :