Δραστηριότητες ,

Μικροί ψαράδες έτοιμοι?

22.5.13 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Μικροί ψαράδες έτοιμοι? Ψάχνοντας για θέμα που να συμβαδίζει με τον καλοκαιρινό καιρό, βρέθηκα σε ένα blog γεμάτο κατασκευές για παιδιά. Βαρκούλες, σπιτάκια, ψάρια, κουκλοθέατρα, είναι μόνο μερικά από όσα είδα. Διάλεξα το πιο επίκαιρο και με την άδεια της δημιουργού, σας το παρουσιάζω.
Τι πιο καλοκαιρινό από το να φτιάξουμε ένα ενυδρείο με χρωματιστά ψαράκια! Η κατασκευή ανήκει στο MollyMoo και δείχνει βήμα προς βήμα, πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα χαρτονένιο κουτί, σε ενυδρείο.

Και αν το πρώτο σας φαίνεται δύσκολο, δοκιμάστε μια μικρότερη έκδοση ενυδρείου. Τα υλικά σας, 2 χάρτινα πιάτα και πολύ φαντασία!
Μια τρίτη επιλογή είναι και τα printables. Τα παρακάτω 3D ενυδρεία θα τα βρείτε στο site της Canon και διατίθενται δωρεάν.

Το ψάρεμα είναι διασκεδαστικό, όταν γίνεται παιχνίδι. Ψάρια, συνδετήρες, ξύλο για καλάμι, μαγνήτη και φυσικά, μη ξεχάσετε ένα κουβά με νερό. 
το αρχείο με τα ψαράκια θα το κατεβάσετε από εδώ
Τελευταίο άφησα τον όμορφο ιππόκαμπο, ο οποίος επίσης είναι φτιαγμένος από χάρτινο πιάτο.
Μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για τον  Καλοκαιρινό Διαγωνισμό του Είμαι Παιδί, ο οποίος θα είναι ενεργός μέχρι και τις 31/05
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :