Παρουσιάσεις ,

Ένα γιγάντιο πλωτό παπάκι, ένα κουνέλι και μια αρκούδα

4.5.13 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

largest-rubber-duck-hong-kong-florentijn-hofman-5
Πριν λίγες μέρες η άφιξη μιας γιγάντιας πλωτής πάπιας, στο λιμάνι του Hong Kong, έγινε αφορμή για να μαζευτεί πλήθος κόσμου και παιδιών, προκειμένου να αποθανατίσουν από κοντά το υπέροχο θέαμα. Η λαστιχένια πάπια με ύψος 16,5 μέτρα, είναι δημιούργημα του Ολλανδού καλλιτέχνη Florentijn Hofman. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για μια σειρά από ιδιαίτερες δημιουργίες, εμπνευσμένες από απλά καθημερινά αντικείμενα ή παιχνίδια, που σκοπό έχουν να προκαλέσουν ευχάριστα τους περαστικούς. 

largest-rubber-duck-hong-kong-florentijn-hofman-8
Το διάσημο παπάκι αν και έχει ξεκινήσει το ταξίδι από το 2007, πλέοντας σε θάλασσες ανά τον κόσμο, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζετε στα νερά του Hong Kong και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, το φουσκωτό-γλυπτό, δεν έχει σύνορα, ούτε ξεχωρίζει ανθρώπους. Λέτε να είμαστε τυχεροί και να το δούμε και από τα μέρη μας?
largest-rubber-duck-hong-kong-florentijn-hofman-4  

largest-rubber-duck-hong-kong-florentijn-hofman-6

Ένα ακόμη έργο του είναι και το 13 μέτρων γιγάντιο κουνελάκι, όπως και η τεράστια αρκούδα που θα δείτε παρακάτω. 
 Big-Yellow Rabbit-florentijn-hofman
Πως θα σας φαινόταν αν αντικρίζατε μια πελώρια αρκούδα 11 μέτρων, η οποία κρατά κάτω από το χέρι της ένα μαξιλάρι? Αναμφίβολα πρόκειται για ένα όμορφο είδος τέχνης που σε κάνει να χαμογελάς!
huge-bear-florentijn-hofman
Αν σας άρεσε η παρουσίαση παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :