Δεινόσαυροι ,

Ένας δεινόσαυρος πάνω στο τραπέζι μας!

8.5.13 Είμαι Παιδί 4 Σχόλια

Την αγάπη του Νικόλα για τους δεινόσαυρους, την γνωρίζετε. Δεινόσαυροι σε όλα τα μεγέθη και υλικά, βγαίνουν από τα κουτιά τους σε καθημερινή βάση και κόβουν βόλτες, άλλες φορές στο πάτωμα, άλλες στον πάγκο της κουζίνας κι άλλες μέσα στις γλάστρες! Σήμερα η συλλογή μας μεγάλωσε κατά έναν ακόμα. Το όνομα του? Τυραννόσαυρος Ρεξ! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τούτος εδώ είναι και μεγάλος!!!
Τον έφερε η νονά των κοριτσιών την Μεγάλη Εβδομάδα μαζί με τις λαμπάδες και τα δώρα. Ο σκελετός του δεινόσαυρου, είναι από εκείνη την συλλογή (δεν ξέρω αν θυμάστε) που την αγόραζες κομμάτι, κομμάτι από το περίπτερο. Το είχε πάρει λοιπόν για τον γιο της, αλλά δεν τον έφτιαξαν ποτέ. Γνωρίζοντας λοιπόν την τρέλα του δικού μου με τα.....υπέροχα αυτά ερπετά-ζωάκια, έκρινε σκόπιμο να μας τον δωρίσει. Όμως αυτό το πράμα....είχε δουλειά!! Δουλειά που φυσικά ανέλαβε ο μπαμπάς μας!!!!
Επί τω έργω....
Η αλήθεια είναι ότι τον δυσκόλεψε αρκετά, γιατί τα κομμάτια δεν κούμπωναν με τίποτα και λίγο έλειψε ο τυρανόσαυρος να κάνει ελεύθερη πτώση από το πρώτο...:)), όμως μετά από 2 σωληνάρια κόλλα και πολύ υπομονή, κατάφερε να τον ολοκληρώσει.
Άντε να δω που θα τον βάλω τώρα.....!
 
Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

4 σχόλια :