καλοκαιρινές κατασκευές ,

Καλοκαιρινές σαγιονάρες πρόσκληση? Κι όμως ναι!

25.6.13 Είμαι Παιδί 12 Σχόλια

Λίγο η ζέστη....:), λίγο μια αναλαμπή που είχα, είπα να πρωτοτυπήσω κιόλας λίγο και τελικά μου βγήκε αυτό! Σαγιονάρες. Όχι απλές σαγιονάρες. Σίγουρα δεν μπορείτε να την φορέσετε. Είναι επίσης σίγουρο ότι δεν κυκλοφορούν σε καμία βιτρίνα και έχουν περιορισμένο μέγεθος. Πρόκειται λοιπόν για μια σαγιονάρα πρόσκληση, την οποία όμως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν δωράκι για τα παιδάκια, αρκεί να δέσετε στο πλάι μερικά ζαχαρωτά. 
Για να την φτιάξετε θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: φύλλο φελλού, χρωματιστό χαρτόνι, 1-2 κορδόνια σκούμπι ντου, λίγες χάντρες, ψαλίδι και κόλλα σιλικόνης. Αρχικά χρησιμοποίησα ένα πάτο παπουτσιών για να κόψω το περίγραμμα μιας παιδικής πατούσας. Στην συνέχεια έκανα το ίδιο και στο χαρτόνι που ήθελα να κολλήσω ως πάτο.
Στο επόμενο στάδιο άνοιξα 4 τρύπες με μια χοντρή βελόνα ραψίματος(2 στο πάνω μέρος και 2 περίπου στην μέση (1 σε κάθε πλευρά) και με ξύλινο καλαμάκι τις μεγάλωσα προσεκτικά τόσο, όσο να περνάνε τα κορδόνια. 
Το λουλούδι είναι από αφρώδες υλικό του οποίου η μια πλευρά έχει επίστρωση με glitter.
Και εδώ η τελική τους μορφή. Στο πλαϊνό έχω δέσει ένα τυλιγμένο χαρτάκι μέσα στο οποίο μπορείτε να γράψετε το μήνυμα της πρόσκλησης. 
Ελπίζω να σας άρεσε. Τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσω και bebe size!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

12 σχόλια :