Παιδικά party ,

Προετοιμασία για τα γενέθλια της Νόνης (α΄μέρος)

8.6.13 Είμαι Παιδί 14 Σχόλια

Πρόσκληση γενεθλίων-τιάρα
Η σημερινή μέρα ήταν προγραμματισμένη για να ξεκινήσω την προετοιμασία των γενεθλίων της Νόνης. Κανονικά τα γενέθλια της ήταν στις 30 Μάη, αλλά από τη μια οι δουλειές, από την άλλη κάτι έκτακτα που προέκυψαν, έμειναν όλα πίσω. Αποφάσισα λοιπόν ότι θα ήταν καλύτερα να γίνει σε χρόνο που μπορώ, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε καθυστέρηση. Η γιορτούλα μας λοιπόν θα γίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
Σε πρώτη φάση έφτιαξα τις προσκλήσεις. Τις προσκλήσεις τις έχετε ήδη δει από προηγούμενη ανάρτηση, "Πρόσκληση γενεθλίων πριγκιπική τιάρα", όταν σας έδωσα το pattern. Τύπωσα το  αρχείο και ξεκίνησα την χαρτοκοπτική. Κόλλησα λίγες χάντρες και κορδέλα και έτοιμη η πριγκιπική κορώνα!
Πρόσκληση γενεθλίων-τιάρα

Πρόσκληση γενεθλίων-τιάρα

Πρόσκληση γενεθλίων-τιάρα
Στην συνέχεια είχαν σειρά τα pom-pom. Άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, ροζ, μωβ και λευκά, όλα φτιαγμένα από γκοφρέ χαρτί. Για το μέγεθος που βλέπετε χρησιμοποίησα όλο το πακέτο.
Pom-pom γκοφρέ
Μέσα σε όλα, παρέλειψα να σας πω ότι οι εργασίες αυτές γίνονται πλέον σε δικό μου δωμάτιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Δεν είναι πολύς καιρός που η παλιά αποθήκη, μεταμορφώθηκε σε κανονικό εργαστήριο. Ήταν κάτι που ήθελα από καιρό, γιατί στο σπίτι δεν υπήρχε χώρος για τόσα υλικά και από την άλλη τα παιδιά συνέχεια όλο μου τα εξαφάνιζαν!!!
Pom-pom γκοφρέ


Pom-pom γκοφρέ

Pom-pom-γκοφρέ
Αυτό είναι ο μονόκερος μας. Αλλά θα σας δείξω τις επόμενες μέρες τι θα κάνω με αυτό. Πάντως έχει σχέση με το πρώτο project που είχαμε φτιάξει για τα γενέθλια της μικρής, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: Μικρό αλογάκι φτιαγμένο από χαρτόνι.
unicorn-by eimai paidi
Όταν τελείωσα, ήταν ώρα να ετοιμάσω και τα δώρα του διαγωνισμού. Δευτέρα πρωί-πρωί έχει ταχυδρομείο. Κάποια έχουν ήδη σταλεί. Αυτά ήταν τα τελευταία. Σας φιλώ και Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, παρακαλώ like & share :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

14 σχόλια :