Αγορές ,

Οδηγός και προτάσεις αγοράς για σχολική τσάντα

29.8.13 Είμαι Παιδί 12 Σχόλια

Διανύουμε αισίως τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είναι πολύ κοντά. Όσοι από εσάς έχετε προσθέσει στη λίστα με τις αγορές σας την σχολική τσάντα, μερικές συμβουλές και tips, πριν την αγορά, πιθανόν να σας φανούν χρήσιμα.

Κριτήρια επιλογής σχολικής τσάντας
Η σχολική τσάντα αποτελεί την πιο χρήσιμη αγορά για ένα μικρό ή μεγάλο μαθητή. Πέρα από την εμφάνιση  και τα χρώματα, πρέπει να τηρεί και ορισμένες προδιαγραφές, ώστε να είναι λειτουργική και εύχρηστη. Θα πρέπει να είναι από αδιάβροχα και ανθεκτικά υλικά και να έχει το σωστό μέγεθος. Ούτε πολύ μικρή, αλλά ούτε πολύ μεγάλη λοιπόν. Θα πρέπει επιπλέον να διαθέτει επιμέρους θήκες και χωρίσματα για την σωστή κατανομή του βάρους (το βάρος της, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% του συνολικού βάρους του παιδιού, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής) και να διαθέτει ενισχυμένους και ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης. Μια πολύ καλή λύση είναι η τροχήλατη τσάντα, ή αλλιώς τρόλεϊ  η οποία απαλλάσσει από το κουβάλημα και είναι ευέλικτη στις μετακινήσεις των παιδιών. Σε αυτή την περίπτωση, το χερούλι θα πρέπει να είναι σε ύψος που το παιδί μπορεί να φτάσει. 
Σχολικές Τσάντες
Προτάσεις αγοράς από το e-shop του καταστήματος Carousel
(Για να δείτε περισσότερα και να μεταβείτε στο κατάστημα πατήστε πάνω στις εικόνες)
Τσάντα-τρόλεϊ "Tom & Jerry" σε πράσινο χρώμα Σακίδιο "Δεινόσαυρος T-Rex"
Τσάντα "Δεινόσαυρος T-Rex" Τσάντα Δημοτικού "Pirates"
 Τσάντα Δημοτικού "Lillifee" Τσάντα-τρόλεϊ για το Δημοτικό "Hello Kitty" σε ροζ χρώμα
Τσάντα για το Δημοτικό "Bee Baa Boo" σε κόκκινο χρώμα Τσάντα για το Δημοτικό "Hello Kitty" σε εκρού χρώμα
 Τσάντα για το Δημοτικό "Princess" Τσάντα "Rebella"
Στο κατάστημα Carousel θα βρείτε  ποικιλία από σχολικά είδη και μπορείτε να διαλέξετε την ιδανική τσάντα για το παιδί σας, μέσω του πλήρως ενημερωμένου e-shop που διαθέτουν. Κάθε προϊόν πλαισιώνεται από επαρκή φωτογραφικό υλικό και αναγράφει την τιμή και τα  χαρακτηριστικά του, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή.


Καλή σχολική χρονιά!
(η παρουσίαση έγινε με την άδεια του καταστήματος)
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)) 

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

12 σχόλια :