Κοινωνικές δράσεις

Πρόσκληση συμμετοχής-Παιδικά Χωριά SOS Βορείου Ελλάδος

15.8.13 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Της Παναγίας σήμερα και δε θα μπορούσα να κοινοποιήσω τίποτα λιγότερο, παρά μια ανάρτηση αγάπης, ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Δεν είναι πολλές ημέρες που ανακάλυψα το blog Ginger in Crafts, η διαχειρίστρια του οποίου έχει ξεκινήσει μια φιλότιμη προσπάθεια, με τη βοήθεια της Κας Ρένας Χριστοδούλου-Δια Χειρός. Αφορά τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS της Βορείου Ελλάδος και αποτελεί ένα κάλεσμα των bloggers και όχι μόνο, να φτιάξουν χειροποίητα παιχνίδια. 'Ολα τα παιχνίδια θα φτάσουν στον προορισμό τους τις ημέρες των Χριστουγέννων. 
Θεωρώ χρέος μου να κοινοποιήσω μια τέτοια προσπάθεια, προσκαλώντας σας να συμμετέχετε και εσείς. Το eimaipaidi.gr θα στηρίξει ενεργά και θα παρακολουθεί την δράση καθ΄όλη της τη διάρκεια, με κοινοποιήσεις που θα γίνονται εδώ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε το Ginger in Crafts
Όσο περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

(από την διαχείριση του Είμαι Παιδί, Δημητρίου Σίνα)

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :

 1. Το πιο ομορφο προσωπικο δώρο και για μένα αφού σήμερα είναι η γιορτή μου. Στην εποχή μας που τα χειροποιητα παιχνίδια εχουν σχεδον εξαφανιστεί θεωρώ πως αυτά που θα φτιάξουμε θα δώσουν ξεχωριστή χαρά στα παιδιά του παιδικού χωριού ΣΟΣ Β. Ελλάδας. Και πάλι σ'ευχαριστώ που μας βοηθας να προσκαλέσουμε οσο περισσοτερους φιλους να συμμετέχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν χαρά μου και σίγουρα το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Πιστεύω πολύ στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Με αφορμή το δικό σου παράδειγμα, ίσως καταφέρουμε να δραστηριοποιηθούμε και εμείς στην Αθήνα λιγάκι, οργανώνοντας κάτι παρόμοιο. Χρόνια Πολλά σου εύχομαι!

   Διαγραφή
 2. Είναι πολύ όμορφη ιδέα. Τα παιδιά θα χαρούν ιδιαίτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή