υλικό για το νήπιο και το σχολείο ,

Προετοιμασία και οργάνωση των σχολικών

12.9.13 Είμαι Παιδί 11 Σχόλια

Οργάνωση σχολικών και η προετοιμασία
Μια από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες είναι και η προετοιμασία των σχολικών. Και ίσως σας φανεί παράξενο, όμως προσωπικά το απολαμβάνω πολύ, παρά την κούραση και την γενικότερη αναμπουμπούλα που επικρατεί αυτές τις ημέρες. Όταν ξεκινάς ένα παιδάκι να πάει για πρώτη φορά στο σχολείο, ο γονιός είναι αυτός που πρέπει πρώτα να δώσει το καλό παράδειγμα στην οργάνωση των πραγμάτων, χωρίς να εναποθέτει τις ευθύνες του σε άλλους. Θυμάμαι, όταν η μεγάλη μου κόρη ξεκίνησε το σχολείο, μαζευτήκαμε μερικές φίλες σε ένα σπίτι και ντύναμε βιβλία.
Με αυτό τον τρόπο βοήθησε η μία την άλλη και ήταν και μια ευχάριστη συνάντηση με καφεδάκι και κουβεντούλα. Δοκιμάστε το! Φέτος δυστυχώς ήμουν μόνη, αλλά δεν πτοήθηκα καθόλου. Μετά το μεσημεριανό φαγητό, πήραμε τις λίστες μας και μαζί με τα παιδιά, βουρ για την αγορά του σχολικού υλικού. Ξέρω ότι για κάποιους από εσάς είναι δύσκολο και μερικές φορές προτιμάτε να πηγαίνετε μόνοι σας, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο, όμως σκεφτείτε λίγο την χαρά που θα κάνουν. Φτιάχνουμε δυνατές αναμνήσεις, δεν είπαμε???
Την προηγούμενη ημέρα είχα φροντίσει να τυπώσω τα προγράμματα, τους σελιδοδείκτες και τις ετικέτες που σας είχα δώσει, γιατί μας περίμενε δουλειά. 2 ώρες μετά την επιστροφή, τα βιβλία είχαν ντυθεί με αυτοκόλλητο, είχαν γραφτεί όλες οι ετικέτες, τα μολύβια ξύστηκαν και οι καινούριοι μαρκαδόροι πήραν τη θέση τους, μέσα σε κασετίνες και μολυβοθήκες. 
Προετοιμασία και οργάνωση των σχολικών

Προετοιμασία και οργάνωση των σχολικών
Τετράδιο και μολύβι από το Χαμόγελο του Παιδιού, δωράκι από τον σύλλογο γονέων του σχολείου μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Τετράδιο από το Χαμόγελο του Παιδιού
Σας αρέσει η κασετίνα της Νόνης? Μοιάζει με παπούτσι, αλλά δεν είναι. Την λάτρεψε μόλις την είδε!
Κασετίνα παπούτσι
Μέσα σε όλα, η μαμά, δηλαδή εγώ, βρήκα και καινούρια χαρτόνια για τις κατασκευές μου. Δε θα σας τα δείξω ακόμα όμως....θα τα δείτε εν καιρώ. 
Προετοιμασία και οργάνωση των σχολικών-eimaipaidi.gr
Σχολικά: http://foinix-shop.gr/
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

11 σχόλια :