Κατασκευές ,

Που πας συννεφάκι?

10.10.13 Είμαι Παιδί 10 Σχόλια

Από χθες το απόγευμα μου είχε κατσικωθεί ένα μικρό συννεφάκι και δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Είναι από εκείνες της ημέρες που αν και δεν έχεις δει τον καιρό, είσαι σίγουρος ότι πλησιάζει βροχή...!

Όμως η κακή  διάθεση μπορεί να αλλάξει γρήγορα, αν μπορείς να μοιραστείς τα συννεφάκια σου με καλούς φίλους. Είναι απίστευτο πώς τα σύννεφα αλλάζουν από γκρι σε γαλάζιο και αρχίζουν να χαμογελούν!! 2 φυλαγμένα χαρτόνια βγαίνουν από τη σακούλα, το ψαλίδι παίρνει τη θέση του και η χαρτοκοπτική έχει αρχίσει.
Να θυμάστε όταν τα πρώτα σύννεφα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα ήταν να υπάρχει μια ομπρέλα μαζί για να σας προστατέψει. Μια ομπρέλα μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια, ότι ακόμα κι αν βραχούμε λίγο, τουλάχιστον δεν θα γίνουμε μούσκεμα!!!
Έτοιμο και το κολάζ!!! Και επειδή ξέρω ότι σας μπέρδεψα λιγάκι με την σημερινή μου ανάρτηση, θέλω να σας πω ότι την συνέδεσα με κάποιες προσωπικές σκέψεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες Marron, Θεανώ και Μαρία για τις ομπρελίτσες τους...που έκαναν τα συννεφάκια μου να χαμογελάσουν!!! Καλή συνέχεια σε όλους :)
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

10 σχόλια :