Παιδικά party ,

Soccer Camp πάρτι γενεθλίων

29.10.13 Είμαι Παιδί 7 Σχόλια

eimaipaidi.gr-πάρτι με θέμα ποδόσφαιρο
Αρκετές μέρες νωρίτερα, περίπου τέλος του Σεπτέμβρη σας είχα δείξει εδώ μερικές φωτογραφίες από την προετοιμασία του πάρτι γενεθλίων του μικρού Παναγιώτη. Όπως ήταν φυσικό το πάρτι έγινε και η μαμά Δήμητρα, με προμήθευσε με ακόμη περισσότερο φωτογραφικό υλικό το οποίο και σας παρουσιάζω (δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας εδώ) .
Η κεντρική ιδέα ήταν το Soccer Camp με λεπτομέρειες από την Inter Milan, που είναι και η αγαπημένη ομάδα του Παναγιώτη, αλλά και του μπαμπά του μικρού εορτάζοντα. Τα χρώματα της ομάδας δύσκολα, έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να προστεθεί χρώμα που να ταιριάζει περισσότερο σε μια παιδική γιορτή και όλα αυτά μαζί, να δέσουν αρμονικά. Η λύση δεν άργησε να βρεθεί και το ταπί ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου έγινε το βασικό background για τις προσκλήσεις και το υπόλοιπο υλικό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δήμητρα που με εμπιστεύτηκε και να της ευχηθώ να συνεχίσει να μας μεταδίδει την θετική της ενέργεια, γιατί πραγματικά την χρειαζόμαστε!
Τα credits των διορθώσεων και εκτυπώσεων ανήκουν στην παιδική μου φίλη και γραφίστρια Ιωαννίδου Μαρία, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει συμβάλει με την τεχνογνωσία της άπειρες φορές στο υλικό του Είμαι Παιδί. Πολύ καλό παιδί και θαυμάσια επαγγελματίας!
eimaipaidi.gr-Soccer Camp πάρτι γενεθλίων

eimaipaidi.gr-Soccer Camp πάρτι γενεθλίων

eimaipaidi.gr-προσκλητήριο soccer camp

eimaipaidi.gr-favor box


eimaipaidi.gr-ευχαριστήρια καρτελάκια

eimaipaidi.gr-Ανεμόμυλοι μπάλα ποδοσφαιρου


eimaipaidi.gr-ετικέτες για παιδικό πάρτι


eimaipaidi.gr-banners-φανέλα-Inter Milan
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

7 σχόλια :