Χριστούγεννα ,

Χριστούγεννα 2013-oh Christmas tree, oh Christmas tree!!!

30.11.13 Είμαι Παιδί 17 Σχόλια

Αργήσαμε φέτος...., είπαν τα κορίτσια. Άλλες χρονιές, τέτοιες μέρες έχουμε στολίσει!!! (αν καταλάβατε μόλις μου την είχαν πει...).Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, ήδη τις καθυστερούσα από την προηγούμενη εβδομάδα.
Λόγω δουλειάς, πάλευα να τις τρενάρω, αλλά μετά από αυτό....το καμπανάκι είχε ήδη σημάνει την έναρξη του δικού μας στολισμού! Αγώνας δρόμου ο φετινός με βασικό speeder εμένα, όμως οφείλω να βρω τον χρόνο. Και τον βρήκα. Γιατί αν και θα μου πάρει μερικές μέρες να οργανωθώ, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια διαδικασία που δε θα την άλλαζα με τίποτα στον κόσμο! 
Τα παιδιά να επιστρέφουν από το σχολείο, μια έκπληξη να τα περιμένει που ξεκινά με χαρούμενες φωνές...η μαμά κατέβασε το δέντρο!!, θα στολίσουμε!!, πολλά χαμόγελα, εγώ αρχίζω το μέτρημα...βλέπω 3 φωτεινά προσωπάκια, από το πιο μεγάλο, μέχρι το πιο μικρό, να ορμούν, να ανακατεύουν τις κούτες και τις σακούλες και αφού ξέρω ότι αυτό είναι! το ζω κάθε χρόνο, νιώθω μια γλυκιά αγαλλίαση για την επανάληψη, που είμαι εδώ...που το ζω και το χαίρομαι μαζί τους. 
Λίγες ώρες μετά επιστρέφει και ο μπαμπάς, που με την σειρά του θα σχολιάσει για το νωρίς του πράγματος, ξέρει μάλλον τι θα ακολουθήσει..χαμογελά, ακόμα και αυτό, κομμάτι της ίδιας ιεροτελεστίας είναι!
Ο Νικόλας παλεύει να τοποθετήσει τις ξύλινες φιγούρες στο μικροσκοπικό του δεντράκι. Ένα δεντράκι που ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα μέχρι να βρει την θέση που του ταιριάζει...αρχίζω να σιγοτραγουδώ...Let is snow, let it snow!!!
Παρά την έλλειψη χρόνου δεν παρέλειψα και τα φετινά diy. Κάποια από τα χειροποίητα στολίδια τα είχατε δει εδώ και εδώ.
Μερικές ώρες μετά και αφού βάλαμε, βγάλαμε και στο τέλος καταλήξαμε για άλλη μια χρονιά να τα βάλουμε όλα....:)) ήξερα ότι τα είχαμε καταφέρει να φέρουμε τα Χριστούγεννα στο σπιτικό μας!
Συνεχίζεται...:))


Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

17 σχόλια :