Χριστουγεννιάτικα ,

Do you believe?

9.11.13 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Christmas card-eimaipaidi.gr
Do you believe? Να και κάτι που πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε. Πιστεύεις το Πνεύμα των Χριστουγέννων? Μια μαγική περίοδος τείνει να ξεκινήσει και δεν έχει να κάνει ούτε με τα δώρα, ούτε με τον στολισμό, αλλά πόσο μάλιστα με τα έξοδα με την οποία την έχουμε συνδυάσει.
Έχει να όμως να κάνει με αυτό που νιώθουμε μέσα μας. Αν στολίσεις ένα δέντρο, μόνο και μόνο επειδή έτσι είθισται, πόση σημασία μπορεί να έχει άραγε αυτό?
Τα Χριστούγεννα είναι κάτι πολύ περισσότερο από στολισμούς και τυμπανοκρουσίες. Είναι αγάπη. Είναι η υπενθύμιση του να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Του να μοιράζεσαι χωρίς να περιμένεις απαραίτητα την ανταπόδοση. Είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα...σαν μια ουράνια γόμα θα σβήσει μεμιάς όλα όσα μας έχουν πληγώσει, όλα όσα θέλουμε να αλλάξουμε! 
Θυμήσου όταν ήσουν εσύ παιδί. Θυμήσου τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχεις περάσει και γιατί. Κλείσε τα μάτια σου και φυλάκισε το συναίσθημα στην καρδιά σου. Το κρατάς? Αυτό που ένιωσες, πρόσφερε το σε αυτούς που αγαπάς. Θα γίνει το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να  προσφέρεις σε κάποιον!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  
Την πρώτη Δεκεμβρίου ξεκινάμε το μέτρημα. Μετράμε τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν θέλετε μπορείτε να εκτυπώσετε και το παρακάτω ημερολόγιο-δεντράκι. Τα παιδάκια θα το χαρούν πολύ! 
Θα το κατεβάσετε είτε σαν .jpg, είτε με τη μορφή pdf αρχείου (μέγεθος Α3) από εδώ.
Christmas advent calendar-eimaipaidi.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :

 1. ξεκιναει το τρίτο χριστουγεννιατικο πανγύρι http://starsandicicles.blogspot.gr/2013/10/3.html και σε περιμένω φιλακια !!!!
  την πήρα τουτη την αναρτηση ήδη !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με έβαλες για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, Σίνα μου! Και ας μην έχουμε φτάσει ακόμη στα μισά του Νοέμβρη :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα ήταν ακόμα πιο τέλειο αν είχαμε φτιάξει αληθινές κάρτες που ανοίγουν και γράφουν ένα μήνυμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή