Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός, για ένα πλήρες πακέτο οργάνωσης βάπτισης

31.1.14 Είμαι Παιδί 6 Σχόλια

Αν ετοιμάζετε τη βάπτιση του μικρού σας και βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης για το πώς θα προλάβετε να τα σχεδιάσετε όλα, με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο, τότε σίγουρα ο συγκεκριμένος διαγωνισμός σας ενδιαφέρει.

Το Είμαι Παιδί σε συνεργασία με την Kudos Event Styling Preludes, εταιρεία σχεδιασμού, διοργάνωσης και διακόσμησης εκδηλώσεων, προσφέρει 60 % έκπτωση σε ένα full πακέτο βάπτισης για 1 τυχερό εντός Αττικής και έναν πλήρες στολισμό τραπεζιού για 1 τυχερό εκτός Αττικής. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 31/01/14 μέχρι και την Πέμπτη 13/02/14.
Για να δούμε όμως τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα πακέτα.

1ο πακέτο προσφοράς-εντός Αττικής
Για τους φίλους εντός Αττικής, 1 τυχερός θα κερδίσει 60% έκπτωση σε full πακέτο βάπτισης 80 ατόμων (σε προεπιλεγμένα θέματα) το οποίο περιλαμβάνει:
  • Στολισμό εισόδου Ιερού Ναού ή καταστήματος (με την προϋπόθεση να επιτρέπεται από τον Ιερό Ναό που θα τελεστεί το Μυστήριο, ο στολισμός και το κέρασμα των καλεσμένων στον προαύλιο χώρο)
  •  Refreshment Corner, το οποίο θα περιλαμβάνει 2 dispensers, το ένα με λεμονάδα ή βυσσινάδα και το άλλο νερό με αρωματικά. Συμπεριλαμβάνονται τα σχετικά χρηστικά είδη (χαρτοπετσέτες, ποτηράκια, καλαμάκια)
  • Dessert table με προεπιλογή από 5 είδη γλυκών
  • Εκτυπωτικά στολισμού (δεν συμπεριλαμβάνονται τα προσκλητήρια)
2ο πακέτο προσφοράς-εκτός Αττικής
Για τους φίλους εκτός Αττικής, 1 τυχερός θα κερδίσει δωρεάν τον πλήρες στολισμό τραπεζιού 30 ατόμων (σε προεπιλεγμένα θέματα) ο οποίος περιλαμβάνει:
  • Eκτυπωτικά σουπλά με τις ανάλογες χαρτοπετσέτες
  • Center piece/διακοσμητικό τραπεζιού
  • Treat cookie για κάθε καλεσμένο (30 τεμάχια)
Όροι συμμετοχής
1) Κάνετε 'Like' στην σελίδα Kudos Event Styling Preludes στο facebook.
2) Like (προαιρετικά) στην σελίδα του Είμαι Παιδί στο facebook.
3) Συμπληρώστε στην φόρμα υποβολής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο σας, (προσοχή:όπως φαίνεται στο προφίλ σας στο facebook), καθώς και την περιοχή.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 13/02/14 τα μεσάνυχτα.
Οι μη έγκυρες συμμετοχές θα διαγράφονται. Καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή μετά το πέρας της ημερομηνίας.
Λοιπές διευκρινήσεις
Με την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, μέσω Randomizer. Τα αποτελέσματα με τα ονόματα των 2 τυχερών θα αναρτηθούν εδώ, την Παρασκευή 14/02/14, με update της ανάρτησης, καθώς και στην σελίδα του Είμαι Παιδί στο facebook. Προσοχή: Δεν θα υπάρξει επιπλέον ενημέρωση με e-mail για τους νικητές. Θα πρέπει να ανατρέξετε στην ανάρτηση, την ορισθείσα ημερομηνία και εντός 3 ημερών. Στην συνέχεια και εφόσον το όνομα σας αναγράφεται στους νικητές, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία. Τα δώρα της προσφοράς θα είναι διαθέσιμα για τους νικητές, για ημερομηνίες, μέχρι τον 10/14 κατόπιν συνεννόησης.
(Το Είμαι Παιδί είναι υπεύθυνο για την ομαλή λειτουργία και διεκπεραίωση του διαγωνισμού και δεν φέρει καμία ευθύνη για υλικά και υπηρεσίες. Για διευκρινήσεις σχετικά με τα πακέτα των προσφορών, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Kudos Event Styling Preludes).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Είχαμε 132 συμμετοχές και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό! Τα ονόματα των νικητών, μετά από την κλήρωση και έτσι όπως αναγράφηκε το όνομα τους στην φόρμα συμμετοχής, είναι τα εξής:
Για την Αττική: Λύτρας Μαρίνος (Γκύζη)
Εκτός Αττικής: Nicky Anninou (Κεφαλλονιά)
Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία Kudos Event Styling Preludes 

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

6 σχόλια :